EjendomsWatch

Ejendomsadvokater går solo - sammen

To Aalborg-advokater forlader nu et større advokatsamarbejde og starter to selvstændige advokatvirksomheder - men med kontorfællesskabets fordele.

Ejendomsadvokaten Kim Østergaard har nu foden under eget bord. | Foto: PR

To Aalborg-advokater med speciale i ejendomme prøver nu hver især lykken på egen hånd. De skal dog dele kontorfaciliteter, skriver Nordjyske.

Kim Østergaard har været advokat i 11 år og har senest været ansat som advokat i Advodan. Han beskæftiger sig blandt andet med handel med fast ejendom og boliger, med entreprisejura og selskabsret.

Det sker på adressen Kong Chr. Allé 6 i Aalborg, og her får han kontorfællesskab med advokat Ole Wagner. Han har i en årrække været en af de seks partnere i advokatkæden Advodan i Aalborg. Han udtræder nu af samarbejdet og starter selvstændigt advokatfirma.

Ole Wagner beskæftiger sig blandt andet med erhvervsrådgivning, herunder den juridiske del af projektudvikling af fast ejendom og bestyrelsesarbejde.

Ejendomsveteran stopper hos Bech-Bruun

Colliers henter advokat ind som ny erhvervsmægler

Her er de mest hypede ejendomsadvokater blandt jurastuderende

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier