EjendomsWatch

Teleselskab åbner flere solobutikker efter tilbageslag

De første to af muligvis 12 nye butikker åbner inden for en uge for at genvinde det terræn, der forsvandt, da Fona-kæden lukkede.

Foto: Carsten Andersen/PR

Teleselskabet 3 går nu i offensiven og åbner inden for en uge to af 12 mulige butikker i Danmark, skriver Berlingske Business. Det sker, efter teleselskabet mistede 40 salgssteder, da elektronikkæden Fona drejede nøglen om.

"40 udsalgssteder, som vi tidligere havde i Fona, var vi fra den ene dag til den anden pludselig ikke længere i. Derfor har vi lagt en plan for opfylde de behov, som der helt sikkert er. Vi åbner ikke 40 nye butikker - det vil være for voldsomt. Men vi har plottet 12 spændende placeringer ud i navnlig rigtigt godt indkøbscentre. Om vi så kommer til at etablere butik alle 12 steder, tvivler jeg dog stærkt på," siger David Elsass, privatkundedirektør hos 3, til Berlingske.

3 er Danmarks fjerdestørste teleselskab efter TDC, Telenor og Telia. Teleselskabet havde ved udgangen af juni omkring 1,2 mio. mobilkunder i Danmark og 28 egne butikker.

29. september åbner butik nummer 29 i Herningcenteret, og 3. oktober åbner nummer 30 i Næstved Storcenter. 3 har omkring 50.000 kunder gennem butikkerne på en uge.

Nordmænd overtager resterne af Fona

Dansk Supermarkeds ejendomsselskab må i retten mod lejere

Svenskere ruller lavpriskoncept ud i lukkede Computercity-butikker

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier