EjendomsWatch

Dansk Supermarkeds ejendomsselskab må i retten mod lejere

Lejerne i Næstved Storcenter er utilfredse med huslejestigninger. "De presser citronen," lyder det fra lejer forud for retssagen.

Foto: PR

Tirsdag begynder en sag om huslejestigninger ved Retten i Næstved mellem Dansk Supermarked og 12 lejere i Næstved Storcenter, skriver Sjællandske.

Kontroverserne begyndte i foråret 2015, da Dansk Supermarked Ejendomme, der ejer Næstved Storcenter, varslede huslejestigninger. Siden er der blevet forhandlet frem og tilbage mellem parterne, men det er ikke lykkedes at komme til enighed, og derfor er sagen endt i retten.

"Vi har prøvet at indgå forlig, men de presser citronen. De mangler selverkendelse," siger Kristian Jensen, der ejer de to butikker Skoringen og Zjoos i centeret og kan se frem til en stigning på omkring 70 pct. i sin Zjoos-butik, til Sjællandske.

De 12 lejere har i fællesskab engageret advokat Patrizia Martinelli, mens Dansk Supermarked Ejendomme er repræsenteret af Simon Paul Langvardt Müller fra Clemens Advokater. Nogle butikker i centret har accepteret den nye stigning, nogle har indgået forlig, mens en enkelt har valgt at køre en sag selv.

Dansk Supermarked venter milliardgevinst fra ejendomme

Købmandskæmpe vil på storindkøb i ejendomme

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb 

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai: Udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier