Dansk Supermarkeds ejendomsselskab må i retten mod lejere

Lejerne i Næstved Storcenter er utilfredse med huslejestigninger. "De presser citronen," lyder det fra lejer forud for retssagen.
Foto: PR
Foto: PR

Tirsdag begynder en sag om huslejestigninger ved Retten i Næstved mellem Dansk Supermarked og 12 lejere i Næstved Storcenter, skriver Sjællandske.

Kontroverserne begyndte i foråret 2015, da Dansk Supermarked Ejendomme, der ejer Næstved Storcenter, varslede huslejestigninger. Siden er der blevet forhandlet frem og tilbage mellem parterne, men det er ikke lykkedes at komme til enighed, og derfor er sagen endt i retten.

"Vi har prøvet at indgå forlig, men de presser citronen. De mangler selverkendelse," siger Kristian Jensen, der ejer de to butikker Skoringen og Zjoos i centeret og kan se frem til en stigning på omkring 70 pct. i sin Zjoos-butik, til Sjællandske.

De 12 lejere har i fællesskab engageret advokat Patrizia Martinelli, mens Dansk Supermarked Ejendomme er repræsenteret af Simon Paul Langvardt Müller fra Clemens Advokater. Nogle butikker i centret har accepteret den nye stigning, nogle har indgået forlig, mens en enkelt har valgt at køre en sag selv.

Dansk Supermarked venter milliardgevinst fra ejendomme

Købmandskæmpe vil på storindkøb i ejendomme

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også