EjendomsWatch

Nordmænd overtager resterne af Fona

Elektronikkæden er nu officielt fortid. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt, at konkurrent overtager driften af de tilbageværende butikker.

Foto: Jonas Olufsen/Polfoto

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkender norske Elkjøp Nordics køb af de 10 resterende Fona-butikker. Det skriver Finans. De resterende 46 Fona-butikker i Danmark lukker.

"Virksomhedsoverdragelsen vedrører 10 Fona-butikker med tilhørende varelager, medarbejdere mm., hjemmesiden www.fona.dk samt brandet 'Fona'," skriver Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Elkjøp Nordics overtagelse af de 10 Fona-butikker skulle godkendes af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, fordi den norske koncern i forvejen er til stede på det danske marked via Elgiganten og allerede ejer 40 pct. af aktierne i Fona.Butikkerne bliver ikke videreført under Fona-brandet, men skifter til Elgiganten.

Elkjøp Nordic overtager Fona-butikkerne på Strøget i København, Fisketorvet, Frederiksberg, Nørreport og Østerbro. Også butikkerne på Strøget i Aarhus, i Lyngby, Rødovre, Hørsholm og Aalborg får lov til at fortsætte. Ansatte i disse butikker får tilbud om videre ansættelse.

Butikscentre mister Fona-butikker på stribe

Ny elektronikkæde vil gafle Fona-kunder

H&M går efter flere og større butikker i Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Nye kræfter polstrer investeringsplatform til udlandseventyr

Nyt ejerskab hos digital investeringsplatform vil fordoble volumen og føre konceptet ud over Danmarks grænser. Tidligere Børsen-direktør skal booste kommerciel strategi og være med til at vise, "at The Many ikke bare er en god idé, men også kan blive en forretningsmæssig succes," som han siger til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier