EjendomsWatch

Nordmænd overtager resterne af Fona

Elektronikkæden er nu officielt fortid. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt, at konkurrent overtager driften af de tilbageværende butikker.

Foto: Jonas Olufsen/Polfoto

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen godkender norske Elkjøp Nordics køb af de 10 resterende Fona-butikker. Det skriver Finans. De resterende 46 Fona-butikker i Danmark lukker.

"Virksomhedsoverdragelsen vedrører 10 Fona-butikker med tilhørende varelager, medarbejdere mm., hjemmesiden www.fona.dk samt brandet 'Fona'," skriver Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Elkjøp Nordics overtagelse af de 10 Fona-butikker skulle godkendes af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, fordi den norske koncern i forvejen er til stede på det danske marked via Elgiganten og allerede ejer 40 pct. af aktierne i Fona.Butikkerne bliver ikke videreført under Fona-brandet, men skifter til Elgiganten.

Elkjøp Nordic overtager Fona-butikkerne på Strøget i København, Fisketorvet, Frederiksberg, Nørreport og Østerbro. Også butikkerne på Strøget i Aarhus, i Lyngby, Rødovre, Hørsholm og Aalborg får lov til at fortsætte. Ansatte i disse butikker får tilbud om videre ansættelse.

Butikscentre mister Fona-butikker på stribe

Ny elektronikkæde vil gafle Fona-kunder

H&M går efter flere og større butikker i Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier