Projektudvikler realiserer Vejle-boliger med otte års forsinkelse

Naboklager har udskudt projekt på tidligere industrigrund ved Danmarks største kløft. Nu er de færdige lejeboliger til gengæld også afsat til lokal formueforvalter.
Foto: Rum Arkitekter
Foto: Rum Arkitekter

For otte år siden erhvervede entreprenør og bygmester Kurt Therkildsen et nedlagt filterværk for enden af Kjeld Abellsvej i Grejsdalen ved Vejle. Værket blev hurtigt jævnet med jorden, men først nu skyder fem separate bygninger med i alt 47 lejeboliger i Danmarks største kløft.

Første lokalplan med byggeri i syv etager blev mødt med indsigelser fra naboerne, hvilket udsatte projektet. Therkildsen Ejendomme har valgt at sælge det færdige projekt i op til fem etager til den lokale formueforvalter Vinding Gruppen, der ved indgangen til 2018 skal overtage samtlige lejemål.

"Vi har det bedst med at have finansieret et projekt, før vi går i gang med byggeriet, og der stod en interesseret køber. Derfor valgte vi at sælge til Vinding Gruppen. Men i første omgang, er det os, der står for udlejningen, og vi har allerede de første lejere skrevet op," siger Mads Meyer Therkildsen, projektleder og anden generation i Therkildsen Ejendomme, til Vejle Amts Folkeblad.

De 47 lejligheder bliver mellem 77 og 123 kvm store inklusiv boligernes andel af fællesarealerne.

Ventil-fabrikant og pelsdyr-baron scorer jackpot på københavnske ejendomme

Pensiondanmark sætter gang i nyt boligbyggeri på havnen i Vejle

Grundsalg giver overskud for Vejle-udvikler

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også