Domea-byggeri har lang venteliste inden første spadestik

Almene familieboliger i Hillerød har allerede knap fire ansøgere pr. bolig to år, før byggeriet ventes at stå indflytningsklar.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Kirsebærbakken, et projekt med 56 almene familieboliger i Hillerød, er så populært, at 210 personer er skrevet på venteliste inden første spadestik til byggeriet. Det skriver Sjællandske.

Kirsebærbakken skal bygges på en grund, der tidligere husede et sundhedscenter med samme navn. I foråret 2015 vandt den almene bolig- og byggeadministration Domea bygge-konkurrencen og blev bygherrerådgiver på projektet.

"Vi vidste, at aktiviteterne i Kirsebærbakken skulle flytte til det nye sundshedscenter, så det var oplagt at opføre nye lejligheder, da der er boligmangel i Hillerød. Boligerne får en rigtig fin central placering og hjælper med at få den byfortætning, som vi ønsker," Dorte Meldgaard (K), borgmester i Hillerød Kommune, til Sjællandske.

Praktiske detaljer og godkendelser gør, at byggeriet først kan gå i gang i sommeren 2017. Alligevel er det forventet, at boligerne står indflytningsklar i efteråret 2018.

PFA og MT Højgaard opfører 94 lejeboliger i Hillerød

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Byggeprojekt i Hillerød møder modstand

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende