EjendomsWatch

Domea-byggeri har lang venteliste inden første spadestik

Almene familieboliger i Hillerød har allerede knap fire ansøgere pr. bolig to år, før byggeriet ventes at stå indflytningsklar.

Foto: PR-illustration

Kirsebærbakken, et projekt med 56 almene familieboliger i Hillerød, er så populært, at 210 personer er skrevet på venteliste inden første spadestik til byggeriet. Det skriver Sjællandske.

Kirsebærbakken skal bygges på en grund, der tidligere husede et sundhedscenter med samme navn. I foråret 2015 vandt den almene bolig- og byggeadministration Domea bygge-konkurrencen og blev bygherrerådgiver på projektet.

"Vi vidste, at aktiviteterne i Kirsebærbakken skulle flytte til det nye sundshedscenter, så det var oplagt at opføre nye lejligheder, da der er boligmangel i Hillerød. Boligerne får en rigtig fin central placering og hjælper med at få den byfortætning, som vi ønsker," Dorte Meldgaard (K), borgmester i Hillerød Kommune, til Sjællandske.

Praktiske detaljer og godkendelser gør, at byggeriet først kan gå i gang i sommeren 2017. Alligevel er det forventet, at boligerne står indflytningsklar i efteråret 2018.

PFA og MT Højgaard opfører 94 lejeboliger i Hillerød

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Byggeprojekt i Hillerød møder modstand

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Salget af erhvervsejendom i Gentofte er blandt de største på dagens liste med 20 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier