EjendomsWatch

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Ejendomsinvesteringsselskabet skal føre lokal projektudviklers plan ud i livet.

Foto: PR

Ejendomsinvesteringselskabet Dades køber et boligprojekt i Hillerød af den lokale entreprenør og projektudvikler HHM, oplyser Dades.

De økonomiske detaljer fremgår ikke, men der er tale om 75 nye boliger i to- og treetagernes ejendomme, der skal opføres i et gammelt erhvervsområde i Slangerupgade. Området blev ifølge tingbogen købt i 2011 for 5 mio. kr.

"Boligprojektet på Slangerupgade er en ny og spændende investering, der ligger godt i tråd med Dades investeringsstrategi, hvor vi især har fokus på behovet for familievenlige boliger," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

HHM Ejendomme har de sidste to år opført to andre boligprojekter i området. HHM var totalentreprenør på begge projekter og skal ligeledes stå for opførelsen af Dades’ nye projekt.

"Vi er glade for, at vi med en professionel investor som Dades i ryggen kan gennemføre projektet. Det vil være med til at sparke yderligere gang i boligudviklingen i Hillerød, hvor der er et stort behov for lejeboliger," siger Jacob Mortensen, direktør i HHM Ejendomme, i meddelelsen.

Byggeriet går i gang efter sommerferien, og første etape står klar til indflytning i efteråret 2017.

HHM omsatte i 2015 for 530 mio. kr. og leverede et resultat før skat på godt 15 mio. kr. Majoritetsejer er adm. direktør Svend Pedersen, mens Jacob Mortensen ejer en mindre andel.

Brite skal holde ejendomsselskabet Dades i ørene

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

Læger og direktører henter solid salgsgevinst på Lyngby-ejendom

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier