EjendomsWatch

Dades overtager projekt med 75 lejeboliger i centrum af Hillerød

Ejendomsinvesteringsselskabet skal føre lokal projektudviklers plan ud i livet.

Foto: PR

Ejendomsinvesteringselskabet Dades køber et boligprojekt i Hillerød af den lokale entreprenør og projektudvikler HHM, oplyser Dades.

De økonomiske detaljer fremgår ikke, men der er tale om 75 nye boliger i to- og treetagernes ejendomme, der skal opføres i et gammelt erhvervsområde i Slangerupgade. Området blev ifølge tingbogen købt i 2011 for 5 mio. kr.

"Boligprojektet på Slangerupgade er en ny og spændende investering, der ligger godt i tråd med Dades investeringsstrategi, hvor vi især har fokus på behovet for familievenlige boliger," siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades, i meddelelsen.

HHM Ejendomme har de sidste to år opført to andre boligprojekter i området. HHM var totalentreprenør på begge projekter og skal ligeledes stå for opførelsen af Dades’ nye projekt.

"Vi er glade for, at vi med en professionel investor som Dades i ryggen kan gennemføre projektet. Det vil være med til at sparke yderligere gang i boligudviklingen i Hillerød, hvor der er et stort behov for lejeboliger," siger Jacob Mortensen, direktør i HHM Ejendomme, i meddelelsen.

Byggeriet går i gang efter sommerferien, og første etape står klar til indflytning i efteråret 2017.

HHM omsatte i 2015 for 530 mio. kr. og leverede et resultat før skat på godt 15 mio. kr. Majoritetsejer er adm. direktør Svend Pedersen, mens Jacob Mortensen ejer en mindre andel.

Brite skal holde ejendomsselskabet Dades i ørene

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

Læger og direktører henter solid salgsgevinst på Lyngby-ejendom

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier