EjendomsWatch

Nordsjællandsk borgmester slår et slag for almene boliger

Hørsholm Kommune har brug for at fastholde og tiltrække børnefamilier, og her kan almene boliger ifølge konservativ borgmester være et trækplaster. Han er ikke bleg for at sætte decideret måltal for den almene boligmasse.

Morten Slotved (K), borgmester i Hørsholm Kommune. | Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Morten Slotved (K), borgmester i Hørsholm Kommune, slår på tromme for op til 20 pct. almene boliger i kommunen, skriver Frederiksborg Amts Avis. Ifølge borgmesteren skal det set i lyset af de mange private boliger, der bliver bygget i kommunen.

Han peger på, at der skal ske et skifte i den nuværende almene boligmasse. Her er en meget stor andel af kommunens almene boliger rettet mod ældre, men Morten Slotved efterlyser boliger, der er egnet til familier.

"Vi har også brug for børnefamilier, og derfor skal Hørsholm også være attraktiv for dem. En af de ting, der kan gøre det attraktivt, er, at vi har almene boliger. De findes i dag mange steder i Hørsholm, og i Konservative er vi stadig positive over for at beholde en almen boligandel i underkanten af 20 pct. Derfor kan jeg godt se det positive i, at vi får tænkte almene boliger ind i vores ejendomsportefølje i fremtiden," siger Morten Slotved til Frederiksborg Amts Avis.

Økonomiudvalget i Hørsholm Kommune er i øjeblikket ved at finde ud af, om der kan opføres almene boliger ved den tidligere institution Møllehuset. Det er tidligere blevet besluttet, at den tidligere institution skal sælges, og Økonomiudvalget besluttede også for nylig at bevilge 1,4 mio. kr. til at gøre bygningen salgsklar.

Home Erhverv: Boliginvestorer kigger på Nordsjælland

Hemmelighedskræmmeri om nordsjællandsk milliardprojekt

Husbygger gennem 40 år afværger konkurs i sidste sekund

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier