EjendomsWatch

Domea oplever rift om alment nybyggeri

Boligselskab har en lang venteliste af interesserede til de første boliger i nye bydel i Fredericia. Ejendommen kommer også til at rumme ejerlejligheder og erhvervslejemål.

Foto: ON+PSL Arkitekter og Sahl Arkitekter

Det delvist almene boligbyggeri Frederikshuset skyder i vejret i den kommende bydel Fredericia C, og interessen for at blive de første beboere i bydelen langs den nye havnekanal er stor. Det skriver Fredericia Dagblad.

Boligselskabet Futura i Fredericia, der er en del af Domea, har en venteliste med over 200 navne på interesserede til de 41 lejeboliger, der forventes klar til indflytning i juni 2017.

"Vi har oplevet en meget stor interesse for vores nye lejligheder, og det er langt fra kun fredericianere, som vil bo centralt og nabo til kanalen på FredericiaC. Når vi ser bort fra indbyggere i Fredericia, er det beboere i Børkop og Middelfart, som topper listen, der også tæller et par fra Sverige," siger Jonna Kristiansen Jørgensen, bestyrelsesformand i Boligselskabet Futura Fredericia, til avisen.

Det er O. Adsbøll & Sønner i Kolding, der er hovedentreprenør på byggeriet. Udover de 41 lejeboliger vil byggeriet rumme 13 ejerboliger, hvoraf ca. halvdelen på nuværende tidspunkt er solgt, samt erhvervslejemål i stueetagen. i stueetagen. ON+PSL Arkitekter og Sahl Arkitekter har tegnet Frederikshuset, der har en varierende bygningshøjde fra to til fem etager.

Nyt bolig- og erhvervsbyggeri på vej langs havnekanal i Fredericia

Nordjysk entreprenør bygger kvarter i Fredericia

Lokal ejendomsinvestor køber op i Fredericia

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier