EjendomsWatch

Lokal ejendomsinvestor køber op i Fredericia

To ejendomme, der blandt andet har huset tyrkisk kulturforening, skal omdannes til lejelejligheder. Interessen er stor, lyder det fra investoren.

Foto: Ritzau Scanpix/Martin Bubandt

Karsten Sørensen, indehaver af ejendomsselskabet 2SØ Gruppen, har købt ejendommen Vendersgade 30A, som Fredericia Tyrkisk Kulturforening har haft i en årrække. Det skriver Fyens Stiftstidende.

I forvejen ejer han naboejendommen, den tidligere kommunale ejendom på hjørnet af Vendersgade og Jyllandsgade, og vil nyindrette en halv snes moderne lejeboliger i de to ejendomme.

"De sidste brikker er ved at falde på plads omkring projektet, så vi kan meget snart tage fat på ombygningen af de to ejendomme," fortæller Karsten Sørensen til avisen.

Arkitekt Allan Juhl i Fredericia har tegnet de nye lejligheder, der bliver fra cirka 80 op til cirka 140 kvm med stort fælles gårdareal og privat parkering. Karsten Sørensen oplyser, at de første lejligheder allerede er reserveret af kommende lejere.

Nordjysk entreprenør bygger kvarter i Fredericia

Grundsalg giver overskud for Vejle-udvikler

Ejendomsudviklere giver Vejle Kommune ultimatum

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier