EjendomsWatch

Nordjysk entreprenør bygger kvarter i Fredericia

A. Enggaard opfører bolig- og erhvervsejendomme over de næste fire år. Projektet er sidste etape af udviklingen af bydel ud til Lillebælt.

Foto: PR-illustration

Den nordjyske totalentreprenør A. Enggaard A/S skal bygge 36.000 kvm ejendomme i Fredericia over de næste fire år, skriver Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

Projektet drejer sig om en 3 hektar stor grund i Sønder Voldgade-kvarteret i Kanalbyen ved Lillebæ lt. Her skal ligge 241 boliger, 300 parkeringspladser samt butiks- og erhvervslokaler. Kvarteret bliver kaldt Fredericia C, og udviklingen sker i et samarbejde mellem Fredericia Kommune og Realdania By.

"FredericiaC er et spændende projekt, som vi glæder os til at bidrage til. Området er attraktivt med direkte adgang til Lillebælt, spændende visioner for Gl. Havn og med en god infrastruktur. Samtidig er Fredericia i en betydelig udvikling, som vi ser fordele i at samarbejde omkring”, siger Asger Enggaard, direktør for A. Enggaard, i meddelelsen.

Boligejendommene vil udformes som lejligheder og byhuse, der spænder over rækkehuslejligheder til penthouselejligheder. Arbejdet med lokalplan igangsættes med det samme og forventes afsluttet i januar 2017, mens byggeriet ventes at stå færdig i 2020.

Nordjysk entreprenørkæmpe tilfreds med årsresultatet

Aalborg-matador sælger ungdomsboliger til PKA

 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier