EjendomsWatch

Her er de mest hypede ejendomsadvokater blandt jurastuderende

En række advokatfirmaer inden for ejendomsbranchen lægger godt til på liste over de mest attraktive steder for jurastuderende at gøre karriere. Samme undersøgelse viser, at byggeriet har mistet popularitet blandt danske studerende.

Foto: Colourbox

Advokatfirmaerne Bech-Bruun, Gorrisen Federspiel, Kromann Reumert, Plesner samt Advokatfirmaet Poul Schmith, der er statens advokat, Kammeradvokaten, optræder alle på en top 10-liste over de mest attraktive arbejdspladser for jurastuderende. Det fremgår af en undersøgelse, som Universum har lavet for Berlingske.

Kromann Reumert er placeret på listens andenplads og kun overgået af Justitsministeriet. Dernæst følger Bech-Bruun på listens fjerdeplads, Kammeradvokaten på en femteplads, Plesner på en syvendeplads, mens Gorrisen Federspiel lukker leddet på en top 10, der ellers er præget af offentlige arbejdspladser samt A.P. Møller-Mærsk.

Til gengæld viser undersøgelsen, at byggeriet har mistet popularitet blandt danske studerende. Det undrer underdirektør i Dansk Byggeri, Louise Pihl, der ser det som afgørende, at byggebranchen bliver bedre til at kommunikere, hvilken rolle den spiller i samfundet.

"Jeg mener egentlig, at vores store medlemmer også forsøger at markedsføre sig som nogle, der har en samfundsrolle og er ansvarlige virksomheder. En virksomhed som NCC arbejder eksempelvis utroligt meget med bæredygtige løsninger, og det samme gør en virksomhed som Aarsleff," siger Louise Pihl til Berlingske.

Advokat nedtoner risiko ved ejendomsprojekter

Nyt navn til kendte ejendomsadvokater

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier