Prisregn over danske rådgivere

Nordens bedste rådgiver i forbindelse med ejendomstransaktioner er Leimdörfer, konkluderer finansmagasinet Euromoney.

Finansmagasinet Euromoney har ved sin årlige prisuddeling kåret de rådgivere inden for ejendomme, som magasinets jury på 2000 ejendomsudviklere, advokater og finansielle aktører, mener er de bedste.

For fjerde år i træk løb svenske Leimdörfer — der er en del af Brunswick Real Estate — med prisen som bedste transaktionsrådgiver i Norden.

"Leimdörfer har i Danmark videreført koncernens fokus på større og komplekse transaktioner, herunder f.eks. Dades og Grønttorvet. Dades-transaktionen var den største ejendomsportefølje, der blev handlet i Norden i 2015, så vi er glade for, at Leimdörfer Danmark også har kunnet bidrage til denne anerkendelse," siger Jacob Kjær, partner og landechef for Danmark, til EjendomsWatch.

Leimdörfer og søsterenheden Sveafastigheter hentede i alt fire priser. Udover bedste nordiske rådgiver gjaldt det rådgivningen i Sverige, både overordnet og specifikt inden for transaktioner, lige som parternes analyser modtog en pris.

Også erhvervsmægleren Red vandt fire priser i fire forskellige kategorier af rådgivning: Best Advisor for Valuation, Best Advisor for Agency & Letting, Best Overall Advisor samt Best Advisor for Research."

Ejendomsinvestor udbygger sin nordiske organisation 

Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Erhvervsmæglere skummer fløden af aktivt marked 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også