EjendomsWatch

Roskilde-forstad øjner byggeboom i horisonten

Private investorer har fået klemt ekstra boliger ind i lokalplan for projektet. Området har brug for udviklingen, lyder budskabet fra ansvarlig kommunalpolitiker.

Foto: Colourbox

145 nye boliger kan være på vej i Roskilde-forstaden Vindinge, skriver Dagbladet Roskilde. Det er to private udviklere, som har samarbejdet med kommunen om projektet. I det første udkast var der plads til 110 boliger, men nu er det tal hævet med yderligere 35 boliger.

Boligerne skal fordele sig med 55 parcelhuse og 90 boliger i tæt/lav bebyggelse på et 17 hektar stort areal. Det første forslag til den nye lokalplan indeholdt 110 boliger, men nu er der altså fundet plads til yderligere 35 boliger på arealet.

"Vi sagde ja, fordi vi mener, at det her vil understøtte den udvikling, vi gerne vil have i Vindinge. Det giver en befolkningstilvækst, som kan være til gavn for de faciliteter, der findes i byen, både hvad angår skole, forenings- og forretningsliv," siger Torben Jørgensen (S), formand for Roskilde Kommunes Plan- og Teknikudvalg, til Dagbladet Roskilde.

Han fortæller, at det har været afgørende for den politiske velvilje for det stigende antal boliger, at udviklerne har ændret på sammensætningen, så der bliver flere sammenbyggede boliger og færre parcelhuse.

13.000 kvm boliger på vej i Roskilde

Nye butikker uden dagligvarer kan være på vej til Roskilde

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier