EjendomsWatch

Nye butikker uden dagligvarer kan være på vej til Roskilde

Projektudvikler vil udvikle 15.000 kvm til butikker, meddeler kommunen.

Foto: PR

Et område øst for byggemarkedskæden Bauhaus – et trekantet stykke jord mellem motorvejen og jernbanen – skal rumme en række større butikker.

I hvert fald, hvis det står til en projektudvikler, som har henvendt sig til Roskilde Kommune med ønsket om at udvikle området syd for Trekroner og øst for Bauhaus.

"Planen er at anvende området til større udvalgsvarebutikker (butikker, der ikke sælger dagligvarer) på over 1000 kvm. Det samlede areal skal kunne rumme mellem 10.000 og 15.000 kvm butikker," meddeler Roskilde Kommune.

13.000 kvm boliger på vej i Roskilde

Projektet vil bl.a. indebære ombygning af lyskryds og flytning af en eksisterende sti i området. Udgifterne vil blive finansieret ved salget af grunden, fremgår det.

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier