EjendomsWatch

Biograf-ruin bliver til boligejendomme

I årevis har centralt beliggende ejendomme i Slagelse sygnet hen. Lokal investor kaster sig nu over udviklingsprojekt.

Foto: PR-illustration

Den tomme og forfaldne Scala-biograf på Klingeberg i Slagelse jævnes med jorden for at gøre plads til boliger, skriver Sjællandske.

Køberen af ejendommen er den lokale ejendomsinvestor Jacob Vestergaard, der via sit ejendomsselskab Atlantia vil opføre 28 lejligheder fordelt på Scala-grunden samt naboejendommen, som han også ejer.

"Planen er at give hele området et ordentligt løft -hele vejen ned til det gamle UgeNyt. Og når vi så er færdige med det hele - formentlig i efteråret 2017 - vil der være 28 nye ejerlejligheder i det centrale Slagelse," siger Jacob Vestergaard til Sjællandske.

Størrelsen på lejlighederne bliver fra 61 kvm til 90 kvm fordelt på 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. I første omgang ønsker Jacob Vestergaard at udleje lejlighederne, som vil blive tilbudt i forskellige størrelse og priser.

TK Development får ny partner i sjællandsk outlet-center

Klæder skaber vækst hos sjællandsk outlet-center

Hospital får grønt lys til salg af ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier