EjendomsWatch

Boligforening bygger på sommerlands parkeringsplads

Boligforening i Varde bygger almene familieboliger. Boligprojektet er et blandt flere i den sydvestjyske by.

Foto: PR-illustration

Arbejdernes Andelsboligforening i Varde bygger 18 almene familieboliger ned til åen på den gamle parkeringsplads ved Varde Sommerland, skriver Jydskevestkysten.

Byggeriet opføres som lejligheder i to etager og er tegnet af de lokale DNA Arkitekter. Boligforeningen bygger lejlighederne som tre- og firværelses boliger. Byggeriet bliver i moderne boligform og med lavt energiforbrug.

"Projekteringen er i gang, og vi forventer første spadestik i november. Det er fantastisk igen at være med til at opføre tidssvarende byggerier af høj kvalitet i et dejligt område, siger Lone H. Pedersen, forretningsfører for Arbejdernes Andelsboligforening, til Jydskevestkysten

Der er i det hele taget gang i opførelsen af lejeboliger i Varde. Lejerbo fra Kolding har netop opført en stribe over for Lunden i byen, mens Domea har købt den gamle materielgård bag Føtex for at bygge 107 familieboliger.

Alment boligselskab får nabokritik for byggeplaner

Tidligere skolebygning bliver til boliger

Ejendomsselskab omdanner gammel materielgård til boligområde

Mere fra EjendomsWatch

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier