EjendomsWatch

Boligforening bygger på sommerlands parkeringsplads

Boligforening i Varde bygger almene familieboliger. Boligprojektet er et blandt flere i den sydvestjyske by.

Foto: PR-illustration

Arbejdernes Andelsboligforening i Varde bygger 18 almene familieboliger ned til åen på den gamle parkeringsplads ved Varde Sommerland, skriver Jydskevestkysten.

Byggeriet opføres som lejligheder i to etager og er tegnet af de lokale DNA Arkitekter. Boligforeningen bygger lejlighederne som tre- og firværelses boliger. Byggeriet bliver i moderne boligform og med lavt energiforbrug.

"Projekteringen er i gang, og vi forventer første spadestik i november. Det er fantastisk igen at være med til at opføre tidssvarende byggerier af høj kvalitet i et dejligt område, siger Lone H. Pedersen, forretningsfører for Arbejdernes Andelsboligforening, til Jydskevestkysten

Der er i det hele taget gang i opførelsen af lejeboliger i Varde. Lejerbo fra Kolding har netop opført en stribe over for Lunden i byen, mens Domea har købt den gamle materielgård bag Føtex for at bygge 107 familieboliger.

Alment boligselskab får nabokritik for byggeplaner

Tidligere skolebygning bliver til boliger

Ejendomsselskab omdanner gammel materielgård til boligområde

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier