EjendomsWatch

Boligforening bygger på sommerlands parkeringsplads

Boligforening i Varde bygger almene familieboliger. Boligprojektet er et blandt flere i den sydvestjyske by.

Foto: PR-illustration

Arbejdernes Andelsboligforening i Varde bygger 18 almene familieboliger ned til åen på den gamle parkeringsplads ved Varde Sommerland, skriver Jydskevestkysten.

Byggeriet opføres som lejligheder i to etager og er tegnet af de lokale DNA Arkitekter. Boligforeningen bygger lejlighederne som tre- og firværelses boliger. Byggeriet bliver i moderne boligform og med lavt energiforbrug.

"Projekteringen er i gang, og vi forventer første spadestik i november. Det er fantastisk igen at være med til at opføre tidssvarende byggerier af høj kvalitet i et dejligt område, siger Lone H. Pedersen, forretningsfører for Arbejdernes Andelsboligforening, til Jydskevestkysten

Der er i det hele taget gang i opførelsen af lejeboliger i Varde. Lejerbo fra Kolding har netop opført en stribe over for Lunden i byen, mens Domea har købt den gamle materielgård bag Føtex for at bygge 107 familieboliger.

Alment boligselskab får nabokritik for byggeplaner

Tidligere skolebygning bliver til boliger

Ejendomsselskab omdanner gammel materielgård til boligområde

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier