EjendomsWatch

Bjarke Ingels Group stjæler Novo Nordisk-chef

Tidligere Novo Nordisk-chef indtager nyoprettet stilling, der har baggrund i arkitektvirksomhedens fordobling af medarbejderstaben på blot tre år.

Foto: PR

Den 15. september tiltræder Mette Aagaard i en nyoprettet stilling som global HR-direktør i arkitektfirmaet BIG – Bjarke Ingels Group, skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

"Mettes ansættelse er vores seneste og mest senior udvidelse af BIG's voksende HR-team på begge sider af Atlanten. Vi er enormt begejstrede og spændte på, hvordan Mettes erfaring kan være med til at udvikle BIG's kultur og organisation parallelt med vores vækst. BIG skal være verdens bedste arbejdsplads for alle på tværs aldre, kulturer og baggrunde, i London, New York og København," siger Sheela Maini Søgaard, adm. direktør i BIG, i pressemeddelelsen.

Mette Aagaard kommer fra 12 år i Novo Nordisk, hvor hun senest har haft titel af senior vice president med ansvar for HR for de knap 6000 medarbejdere i den globale forsknings- og udviklingsorganisation.

BIG har fordoblet medarbejderstaben fra 200 til 400 medarbejdere på tre år fordelt på hovedkvarteret i Valby, et kontor i New York og senest London. BIG’s ledelse består i dag af 12 partnere, samt 16 associerede partnere.

Dansk stjernearkitekt fordobler millionoverskuddet

Video: Bjarke Ingels står bag Skives store udviklingsplaner

Aarhus oplever rift om Bjarke Ingels-boliger

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier