EjendomsWatch

Bjarke Ingels Group stjæler Novo Nordisk-chef

Tidligere Novo Nordisk-chef indtager nyoprettet stilling, der har baggrund i arkitektvirksomhedens fordobling af medarbejderstaben på blot tre år.

Foto: PR

Den 15. september tiltræder Mette Aagaard i en nyoprettet stilling som global HR-direktør i arkitektfirmaet BIG – Bjarke Ingels Group, skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

"Mettes ansættelse er vores seneste og mest senior udvidelse af BIG's voksende HR-team på begge sider af Atlanten. Vi er enormt begejstrede og spændte på, hvordan Mettes erfaring kan være med til at udvikle BIG's kultur og organisation parallelt med vores vækst. BIG skal være verdens bedste arbejdsplads for alle på tværs aldre, kulturer og baggrunde, i London, New York og København," siger Sheela Maini Søgaard, adm. direktør i BIG, i pressemeddelelsen.

Mette Aagaard kommer fra 12 år i Novo Nordisk, hvor hun senest har haft titel af senior vice president med ansvar for HR for de knap 6000 medarbejdere i den globale forsknings- og udviklingsorganisation.

BIG har fordoblet medarbejderstaben fra 200 til 400 medarbejdere på tre år fordelt på hovedkvarteret i Valby, et kontor i New York og senest London. BIG’s ledelse består i dag af 12 partnere, samt 16 associerede partnere.

Dansk stjernearkitekt fordobler millionoverskuddet

Video: Bjarke Ingels står bag Skives store udviklingsplaner

Aarhus oplever rift om Bjarke Ingels-boliger

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier