EjendomsWatch

Henning Larsen-topchef har store forventninger til fremtiden

En international satsning bliver i det kommende efterår centralt for Henning Larsen Architects. Det har medført en udvidelse af medarbejderstaben.

Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects. | Foto: Thomas Nielsen/Jyllands-Posten

Henning Larsen Architects står foran et travlt efterår, hvor flere nyansatte skal forstærke de projekter, som virksomhedens omkring 300 ansatte på i alt syv kontorer rundt i verden er i gang med. Det skriver Licitationen.

"Vi har ansat en del nye medarbejdere fra ind- og udland. De er startet her efter ferien, og det er vigtigt, at de allerede fra starten får vores arbejdsmetoder og referencer ind under huden. Det er vigtigt for os løbende at rekruttere de bedste, nye faglige talenter," siger Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects, til Licitationen.

Blandt årsagerne til de positive forventninger er den fortsat rekordlave rente. Det er godt for byggeriet og investeringer, mens en række udenlandske markeder er blevet mere åbne.

Mette Kynne Frandsen tilføjer, at tegnestuen, der blev grundlagt i 1959, netop har ansat profiler, der vil ruste organisation til mere vækst internationalt. Henning Larsen Architects har i dag kontorer i København, Oslo, Færøerne, München, Istanbul, Riyadh og Hongkong.

Siemens er springbræt for Henning Larsen i Tyskland

Mærsk-formand i spidsen for arkitektfirma

Arkitekter klumper sig sammen

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier