Henning Larsen-topchef har store forventninger til fremtiden

En international satsning bliver i det kommende efterår centralt for Henning Larsen Architects. Det har medført en udvidelse af medarbejderstaben.
Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects. | Foto: Thomas Nielsen
Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects. | Foto: Thomas Nielsen

Henning Larsen Architects står foran et travlt efterår, hvor flere nyansatte skal forstærke de projekter, som virksomhedens omkring 300 ansatte på i alt syv kontorer rundt i verden er i gang med. Det skriver Licitationen.

"Vi har ansat en del nye medarbejdere fra ind- og udland. De er startet her efter ferien, og det er vigtigt, at de allerede fra starten får vores arbejdsmetoder og referencer ind under huden. Det er vigtigt for os løbende at rekruttere de bedste, nye faglige talenter," siger Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects, til Licitationen.

Blandt årsagerne til de positive forventninger er den fortsat rekordlave rente. Det er godt for byggeriet og investeringer, mens en række udenlandske markeder er blevet mere åbne.

Mette Kynne Frandsen tilføjer, at tegnestuen, der blev grundlagt i 1959, netop har ansat profiler, der vil ruste organisation til mere vækst internationalt. Henning Larsen Architects har i dag kontorer i København, Oslo, Færøerne, München, Istanbul, Riyadh og Hongkong.

Siemens er springbræt for Henning Larsen i Tyskland

Mærsk-formand i spidsen for arkitektfirma

Arkitekter klumper sig sammen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også