EjendomsWatch

Henning Larsen-topchef har store forventninger til fremtiden

En international satsning bliver i det kommende efterår centralt for Henning Larsen Architects. Det har medført en udvidelse af medarbejderstaben.

Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects. | Foto: Thomas Nielsen/Jyllands-Posten

Henning Larsen Architects står foran et travlt efterår, hvor flere nyansatte skal forstærke de projekter, som virksomhedens omkring 300 ansatte på i alt syv kontorer rundt i verden er i gang med. Det skriver Licitationen.

"Vi har ansat en del nye medarbejdere fra ind- og udland. De er startet her efter ferien, og det er vigtigt, at de allerede fra starten får vores arbejdsmetoder og referencer ind under huden. Det er vigtigt for os løbende at rekruttere de bedste, nye faglige talenter," siger Mette Kynne Frandsen, adm. direktør, partner og arkitekt hos Henning Larsen Architects, til Licitationen.

Blandt årsagerne til de positive forventninger er den fortsat rekordlave rente. Det er godt for byggeriet og investeringer, mens en række udenlandske markeder er blevet mere åbne.

Mette Kynne Frandsen tilføjer, at tegnestuen, der blev grundlagt i 1959, netop har ansat profiler, der vil ruste organisation til mere vækst internationalt. Henning Larsen Architects har i dag kontorer i København, Oslo, Færøerne, München, Istanbul, Riyadh og Hongkong.

Siemens er springbræt for Henning Larsen i Tyskland

Mærsk-formand i spidsen for arkitektfirma

Arkitekter klumper sig sammen

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier