Video: Bjarke Ingels står bag Skives store udviklingsplaner

Erhvervsmægleren Sadolin & Albæk hjælper Skive Kommune med realiseringen af projektet, der skal kulminere i 2040.
Foto: PR-illustration
Foto: PR-illustration

Big Blue Skive 2040.

I midt-/vestjyske Skive gør man klar til at realisere en svulstig vision for byens fremtidige udvikling, som Bjarke Ingels Group, Big, med den danske arkitekt Bjark Ingels i spidsen, står bag.

Dansk stjernearkitekt fordobler millionoverskuddet

Som et led i arbejdet med at realisere visionen BIG Blue Skive 2040 har erhvervsmægleren Sadolin & Albæk fungeret som kommerciel rådgiver for Skiveegnens turist- og erhvervscenter samt Skive Kommune. Det skriver erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

"Der er tale om en meget ambitiøs vision, som kan være med til at skabe nogle attraktive rammer for den fremtidige udvikling i Skive, om end der også er tale om et meget stort projekt med en betydelig volumen. Det er derfor et vigtigt skridt i arbejdet med at realisere visionen, at man har valgt at afdække de kommercielle rammebetingelser for derigennem at skabe et robust fundament for den videre planlægning. Det kan være med til at sikre den fornødne lokale forankring, men også at der foretages de rigtige kommunale investeringer på det rigtige tidspunkt," siger Ole Hjorth, direktør i Sadolin & Albæk, i meddelelsen.

Visionen omfatter et område på ca. 74 hektar mellem Skive by og Limfjorden, som skal danne rammerne for den fremadrettede udvikling af Skive med bolig, erhverv og offentlige rum. Visionen BIG Blue Skive 2040 blev givet af Sparvest Fonden til Skive i anledning af fondens 25 års jubilæum.

En videopræsentation af masterplanen for Skive By kan ses her.

Sadolin & Albæk: Investorer kigger længere ud i provinsen

Aarhus oplever rift om Bjarke Ingels-boliger

Video: Bjarke Ingels-stadion med voldgrav til kajakroning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også