EjendomsWatch

Anklager lukker kartelsag mod Skou Gruppen

Bagmandspolitiet vil ikke forsøge at få afprøvet byrettens frifindelse af Skou Gruppen og virksomhedens adm. direktør Martin Skou Heidemann i landsretten.

Martin Skou Heidemann, adm. direktør i Skou Gruppen. | Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Der er nu sat et endegyldigt punktum i sagen mod Skou Gruppen og virksomhedens adm. direktør og tidligere formand for Dansk Byggeri, Martin Skou Heidemann, for overtrædelser af konkurrenceloven.

Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) - også kendt som Bagmandspolitiet - vil ikke forsøge at få afprøvet byrettens frifindelse af parterne i landsretten. Det oplyser specialanklager Niels Kjærsgaard til Licitationen.

"Vi ønsker ikke at indsende ansøgning til procesbevillingsnævnet", siger Niels Kjærsgaard til Licitationen og forklarer, at anklagemyndigheden ved bødesager som udgangspunkt ikke kan anke. Kun hvis sagen har en særlig eller principiel karakter.

I forbindelse med byretsdomsafsigelsen nævnte han over for Ritzau, at anklagemyndigheden ville nærlæse dommen og tage stilling til, om den ville søge om tilladelse fra Procesbevillingsnævnet til at anke til landsretten. Og det har de altså nu besluttet ikke at gøre.

Frikendt byggeformand skyder igen mod styrelse

"Ubegribeligt at myndighederne kan trække en sag så længe"

Skou Gruppen bruger millioner under Københavns tage

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier