EjendomsWatch

Frikendt byggeformand skyder igen mod styrelse

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fordrejer sandheden og optræder både som lovgivende, udøvende og dømmende magt, mener Martin Skou Heidemann, der netop er blevet frikendt i retten for brud på konkurrenceloven.

Foto: Niels Hougaard/Polfoto

Ejer af byggevirksomheden Skou Gruppen, Martin Skou Heidemann, er vred på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som efter at være blevet frikendt i retten for kartelvirksomhed kalder styrelsens behandling af ham for grænseoverskridende, skriver Berlingske i sit annoncetillæg Business Ejendomme.

"De holder sig ikke tilbage med at fordreje sandheden. For det første er det ikke sandheden, når de taler om ét stort byggekartel. For det andet har de været ude og sige, at der har været overpriser på mellem 10 og 50 procent. Det er fuldstændigt udokumenteret. Jeg har dokumentation, der viser, at det snarere er 1 procent. Endelig er det for galt og forkert, at de lægger dokumenter ud på deres hjemmeside,hvoraf det fremgår, at Skou Gruppen er en kartelvirksomhed, selv om vi nægter, og vi ikke er dømt," siger Martin Skou Heidemann til Business Ejendomme.

Kontorchef i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Peter Langkjær afviser kritikken og mener, at styrelsen tydeligt på sin hjemmeside har markeret, at Skou Gruppen kun var tiltalt og ikke dømt.

"Ubegribeligt at myndighederne kan trække en sag så længe"

Skou Gruppen bruger millioner under Københavns tage

Skou Gruppen konverterer Pensams prestigeprojekt

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier