EjendomsWatch

Skou Gruppen bruger millioner under Københavns tage

Når banken giver nul i rente, så er det sjovere at skyde pengene i projekter, hvor loftsrum indrettes til boliger, mener direktør Martin Skou Heidemann fra Skou Gruppen ifølge Børsen.

Foto: PR

Den nordsjællandske entreprenørvirksomhed Skou Gruppen går nu ind i tagboligprojekter i København for egne penge, skriver Børsen.

Dermed er virksomheden med på en bølge i de større byer, hvor flere og flere klassiske byejendomme får deres loftsrum bygget om til moderne tagboliger.

Skou Gruppen har bl.a. købt loftsarealer på Rådmandsgade og Mågevej i Københavns Nordvestkvarter, der skal ombygges til tagboliger og sælges som ejerlejligheder. Desuden er virksomheden også hovedentreprenør på et tagboligprojekt på Sønder Boulevard på Vesterbro. I alt bygger Skou Gruppen det kommende år 33 taglejligheder.

"Det er første gang, vi selv investerer virksomhedens frie midler i sådanne projekter. Vi gør det for at sikre arbejde til vores håndværkere. Afkastet af investeringen afhænger selvfølgelig af boligmarkedet i København. Men som markedet er nu, regner vi med at opnå den fortjeneste, vi normalt gør, når vi udfører total- og hovedentrepriser," siger Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann til Børsen.

Projektmager sælger ungdomsboliger for 100 millioner

Ejendomsfamilie vender kikkerten mod boligejendomme

Nordsjællandsk skole omdannes til 75 luksusboliger

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

 

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier