EjendomsWatch

Skou Gruppen bruger millioner under Københavns tage

Når banken giver nul i rente, så er det sjovere at skyde pengene i projekter, hvor loftsrum indrettes til boliger, mener direktør Martin Skou Heidemann fra Skou Gruppen ifølge Børsen.

Foto: PR

Den nordsjællandske entreprenørvirksomhed Skou Gruppen går nu ind i tagboligprojekter i København for egne penge, skriver Børsen.

Dermed er virksomheden med på en bølge i de større byer, hvor flere og flere klassiske byejendomme får deres loftsrum bygget om til moderne tagboliger.

Skou Gruppen har bl.a. købt loftsarealer på Rådmandsgade og Mågevej i Københavns Nordvestkvarter, der skal ombygges til tagboliger og sælges som ejerlejligheder. Desuden er virksomheden også hovedentreprenør på et tagboligprojekt på Sønder Boulevard på Vesterbro. I alt bygger Skou Gruppen det kommende år 33 taglejligheder.

"Det er første gang, vi selv investerer virksomhedens frie midler i sådanne projekter. Vi gør det for at sikre arbejde til vores håndværkere. Afkastet af investeringen afhænger selvfølgelig af boligmarkedet i København. Men som markedet er nu, regner vi med at opnå den fortjeneste, vi normalt gør, når vi udfører total- og hovedentrepriser," siger Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann til Børsen.

Projektmager sælger ungdomsboliger for 100 millioner

Ejendomsfamilie vender kikkerten mod boligejendomme

Nordsjællandsk skole omdannes til 75 luksusboliger

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

 

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier