EjendomsWatch

Nedlagt gartneri ved Odense bliver til over 130 boliger

En større boligudstykning i Odense er sendt i udbud. Fristen er midt september.

Foto: Cathrine Ertmann

En større boligudstykning i Odense står nu klar til bebyggelse. Det meddeler advokat Per Jørgensen, der forestår udbuddet af en tidligere gartneriejendom ved Seden/Bullerup i Odense NØ til boligbyggeri.

Boligudstykningen kan ifølge kommuneplanen for Odense Kommune bebygges med 130-200 boliger som blandet bebyggelse. Det dækker over både parcelhuse og boligblokke i op til treenhalv etage.

Som det er nu, er ejendommen dog ikke lokalplanlagt, men det fremgår af meddelelsen, at den har førsteprioritet i Odense Kommunes rækkefølgeplan.

Boligudstykningen grænser op til H.C. Andersen-skoven og ligger tæt på omfartsvejen Ring 3.

Tidligere gartneri

Ejendommen har tidligere huset et gartneri, og har siden nedlæggelse af dette i midten af 1990’erne i en periode delvist været benyttet af frøfirmaet Dæhnfeldt som forsøgsgartneri.

De seneste 10 år har ejendommen dog stået ubenyttet og fremtræder i dag med en del levende hegn, der opdeler området i naturlige byggefelter, fremgår det.

Tilbudsfristen er 15. september.

Bytte-bytte-købmand: Fynske firmaer overtager hinandens domiciler

Nordicom døjer med dyster Odense-ejendom

Video: Se Odenses rivende udvikling fra luften

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier