EjendomsWatch

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Med byens borgmester som turguide så den aarhusianske rigmand og ejendomsinvestor på udviklingen i landets tredjestørste by. Claus Hommelhoff er på vej til at etablere et kontor i sin fynske fødeby.

Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

Claus Hommelhoff, stifter af Formuepleje og ejendomsinvestor, har besøgt Odense sammen med Anker Boye (S), borgmester i Odense Kommune. Det skriver Fyens Stiftstiende, der var med på rundturen.

Følget besøgte områderne omkring Syddansk Universitet, Odense Havn og Thomas B. Thriges Gade, der udgør nogle af de mest markante udviklingsprojekter i Danmarks tredjestørste by. Claus Hommelhoff og Formuepleje er begyndt at have aktiviteter i Odense og har planer om at åbne et kontor i byen.

"Vi har 40 mand ansat i Aarhus og 30-35 i København. Og i stedet for at bruge en masse tid på landevejen kunne det være rart med en base i Odense, hvis vi kan finde de rigtige mennesker. Det spiller også ind, at Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn. Der sker noget, som, jeg synes, er rigtig spændende," siger Claus Hommelhoff til Fyens Stiftsstidende.

Han fortæller videre, at Odense er i spil inden for forretningsområderne formuepleje og investeringer i boligejendomme. Claus Hommelhoff påpeger samtidig, at det kræver, at de rigtige personer henvender sig og er med på idéen. Men der er potentiale til stor, uafhængig spiller i Odense i forhold til de store banker, lyder det fra rigmanden, der er født i Odense.

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Ejendomsmatador går efter kontorejendomme uden for centrum

Rigmand fra Aarhus snubler over indbringende ejendomsprojekt

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier