EjendomsWatch

Generationsskifte hos travl altanvirksomhed

Casper Knudsen tiltræder som ny direktør for Altan.dk, efter at stifter og ejer Peter Knudsen har valgt at træde tilbage og sende stafetten videre.

Casper Knudsen, ny topchef for Altan.dk. | Foto: PR

Altan.dk i Sorø, gennemfører nu et generationsskifte, som skal sikre fremtiden for den familiedrevne virksomhed. Det skriver Altan.dk i en pressemedddelelse.

Peter Knudsen, der har ledet virksomheden de seneste 22 år, har valgt, at tiden er inde til at overlade virksomheden til sønnen Casper Knudsen.

"Det er en beslutning, jeg har overvejet længe, og nu er tiden inde. Vi skal blive ved med at udvikle os, og der kan Casper tilføje en masse nye kompetencer," siger Peter Knudsen i meddelelsen.

Altan.dk monterede sidste år mere end 3000 altaner, og samtidig bygger virksomheden elevatorer i ældre etageejendomme under navnet Alevator.dk.

Casper Knudsen er 35 år og er, ligesom sin far, uddannet murer. Han har tidligere arbejdet som produktionschef i Altan.dk og har de seneste otte år ejet og drevet Platform.as, der udlejer mobile arbejdsplatforme og person- og materialehejs til den danske byggebranche.

"Altan.dk står mig meget nært, så det er med stor respekt og stolthed, at jeg overtager rorpinden nu. Jeg vil naturligvis sætte mit eget præg på firmaet, men jeg vil drive det med de samme værdier og den samme holdånd, vi altid har haft og altid vil have på A-holdet," siger Casper Knudsen i meddelelsen.

Efterspørgslen på altaner stiger i København

Boligselskaber har gode erfaringer med konfliktmægling

Ejendomsudvikler skaber attraktive lejligheder med kriminelle som naboer

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier