EjendomsWatch

Forudseende boligforening vil bygge studieboliger i Esbjerg

Projektet nær Syddansk Universitets kommende adresse ligger klar i skuffen. På rådhuset har man imidlertid fokus på at udvikle midtbyen, lyder det fra boligforeningens direktør.

Boligforeningen Ungdomsbo har i forvejen en række ejendomme på Stengårdsvej i det østlige Esbjerg. En omfattende helhedsplan for det belastede boligområde er ved at blive rullet ud i samarbejde med Esbjerg Kommune, Esbjerg Gynmasium og University College Syddanmark. | Foto: PR

Boligforeningen Ungdomsbo står klar med planer om at opføre ungdoms- og studieboliger på Stengårdsvej i det østlige Esbjerg, skriver Jydskevestkysten. Planen er at erstatte tomme hjørnegrunde med fem etagers byggeri med ca. 25 studieboliger i hver.

Stengårdsvej løber parallelt med Degnevej, hvor University College Syddanmark har til huse og Syddansk Universitet inden længe flytter i nye lokaler.

"Projektet ligger klar i skuffen og vi er klar til at gå i gang. Den eneste udfordring er p.t., at det politiske fokus er i midtbyen. Det er der ikke noget forkert i, men vi mener nu, at når Syddansk Universitet flytter ud på Degnevej, så vil det være en god idé med flere studieboliger herude - tæt på uddannelsesinstitutionerne," siger Peter Sandager, direktør i Boligforeningen Ungdomsbo, til Jydskevestkysten.

På skitseforslaget er der tre boliger på hver etage. Der er både et-værelses og to-værelses lejligheder med altan. Boligerne vil få udsigt over det nye idræts-og legeområde, som snart står klar ved University College Syddanmarks bygninger på Degnevej.

Københavnske ejendomme giver gevinst til Esbjerg-pengemænd

Colliers tror på snarligt salg af Jensens Bøfhus-ejendom

Ny investor skyder trecifret millionbeløb i Esbjerg Storcenter

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier