EjendomsWatch

Arkitektvirksomhed strør om sig med forfremmelser

C.F. Møller fortsætter udviklingen af organisationen og udnævner en række medarbejdere til associerede partnere.

Franz C.A. Ødum, projektleder hos C.F. Møller i København, er blevet forfremmet til associeret partner. | Foto: PR

I alt seks medarbejdere er blevet udnævnt til associerede partnere i C.F. Møller, skriver arkitektsvirksomheden i en meddelelse.

Udnævnelsen af associerede partnere sker som "en anerkendelse af medarbejdernes talent og erfaring" lyder det fra Klaus Toustrup, koncerndirektør og partner.

"Det, oplever vi, har stor værdi for vores samarbejdspartnere, og udnævnelsen skal også ses som et udtryk for et fokus på at styrke vores i forvejen gode relationer med eksterne samarbejdspartnere," siger han i meddelelsen.

De nye associerede partnere er Ola Jonsson (Stockholm), Rolf Nielsen (London), Thue Borgen Hasløv (København), Franz C.A. Ødum (København), Lasse Vilstrup Palm (Aarhus) og Rune Bjerno Nielsen (Aarhus). Alle er i dag en del af ledelsen i deres respektive afdelinger.

C.F. Møller har ca. 350 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København, Aalborg, Oslo, Stockholm og London. Arkitektvirksomheden udvidede tidligere i ejerkredsen med yderligere tre partnere.

C.F. Møller har lagt to år med underskud bag sig

C.F. Møller indlemmer nye folk i ejerkredsen

C.F. Møller henter nye kræfter i mediebranchen

Mere fra EjendomsWatch

Kaserne solgt til pengemænd fra Dubai – udlandsdansker spøger stadig

Tidligere militærkaserne i Nordsjælland er blevet solgt for et tocifret millionbeløb til udenlandske investorer. Udlandsdansker, der længe har forsøgt at overtage ejendommen, spiller stadig en rolle. Kurator i konkursboet, der sælger, varsler erstatningssag på baggrund af tidligere mislykkede handler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier