EjendomsWatch

Ny adm. direktør hos Kant Arkitekter

Arkitektvirksomheden får topchef med fortid hos Arkitema og 3XNielsen.

Foto: PR

Virksomheden Kant Arkitekter har ansat 49-årige Morten Stahlschmidt som adm. direktør, meddeler selskabet.

Morten Stahlschmidt er arkitekt og har desuden en Executive MBA fra CBS.

Kant Arkitekter har indledt en professionalisering af bestyrelsesarbejdet og udnævnt tre strategiske partnere for hhv. arkitektonisk udvikling og akkvisition.

"Vi er tæt på at nå vores vækstmål frem mod 2017. Næste etape bliver med Morten ved roret for den administrative ledelse af virksomheden, så Uffe Bay-Smidt og jeg i endnu højere grad kan fokusere på vores rolle som kundeansvarlige partnere," udtaler Anders Bay-Holm, partner og hidtidig adm. direktør, i meddelelsen.

Kant Arkitekter tegner især skoler og læringsmiljøer, mens et andet hovedsegment, boligarkitekturen, skal i spil med en øget satsning på både offentlige og private bygherrer, skriver virksomheden.

Morten Stahlschmidt er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og læste før det tre år på bygningslinjen som ingeniør på Danmarks Tekniske Universitet.

Karrieren er gået via flere arkitektvirksomheder, herunder Arkitema og 3XN, hvor han i 2015 stoppede efter 10 måneder som adm. direktør.

C.F. Møller indlemmer nye folk i ejerkredsen

Rambøll opkøber arkitektvirksomhed

Manglende vækst skuffer hos Schmidt Hammer Lassen

Mere fra EjendomsWatch

Parken har igen sorte tal på bundlinjen

Omsætningen løftes trods over en måned med coronalukkede Lalandiaer. Samtidig bemærkes, at der er ikke sikkerhed for, at et helt eller delvist salg af koncernens ejendomme bliver til noget, skriver selskabet i kvartalsrapporten tirsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier