EjendomsWatch

Ny topchef hos KPF Arkitekter

Hidtidig partner og afdelingsleder rykker frem til øverste ledelsespost.

Foto: PR

KPF Arkitekter med hovedsæde i Viborg og afdelinger i Aarhus, Aalborg og København, får ny adm. direktør, meddeler selskabet.

Det sker som konsekvens af, at hidtidig adm. direktør Michael Reventlow-Mourier er blevet rekrutteret til en anden virksomhed.

Han afløses af afdelingsleder og partner Sine Juul Praastrup, der dermed kommer til at stå i spidsen for de 125 medarbejdere.

"Hun har som daglig leder for både rutinerede fagledere såvel som nyuddannede talenter vist, at hun kan rumme de nuancer, der er i en virksomhed som vores. En direktør skal kunne tænke strategi ud over faggrupper og afdelingsbudgetter og kunne lede igennem høj som lav – det kan Sine," lyder det i meddelelsen fra Lars Roholt, bestyrelsesformand i KPF Arkitekter.

Erik Møller Arkitekter i København indgår som datterselskab i KPF Arkitekter.

Ny adm. direktør hos Kant Arkitekter

C.F. Møller indlemmer nye folk i ejerkredsen

Ny vicedirektør i Bygningsstyrelsen

Ny byplanchef i Odense Kommune

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier