EjendomsWatch

Årstiderne Arkitekter åbner tegnestue i Aarhus

Ny tegnestue med 20 mand bliver Årstiderne Arkitekters fjerde i Danmark.

Grundlægger af Årstiderne Arkitekter Per Laustsen. | Foto: PR

Årstiderne Arkitekter, der er blandt de fem største tegnestuer i Danmark, åbner kontor i Aarhus, meddeler selskabet.

"Siden vi tog beslutningen for et lille års tid siden om at etablere os i Aarhus, var det med planen om at starte beskedent med tre-fem fuldtidsansatte, men nu forventer vi en opstart med cirka 20 medarbejdere," siger Per Laustsen, partner og stifter af Årstiderne Arkitekter, i meddelelsen.

Det er ikke mindst den betydelige udvikling, som Aarhus i disse år gennemgår, som har ført til beslutningen om et nyt kontor, selvom det kun er 40 km fra afdelingen i Silkeborg, hvor Årstiderne Arkitekter blev grundlagt i 1985.

"Det anslås, at der i 2050 vil være 450.000 indbyggere i Aarhus mod de nuværende 320.000. Altså cirka 130.000 flere indbyggere, der alle skal have boliger og tilhørende undervisningsbyggerier, daginstitutioner, kultur- og erhvervsbyggeri," hedder det videre.

Tegnestuen i Aarhus slår dørene op primo september i et nedlagt laboratorium i Ceres Byen midt i Aarhus centrum.

Årstiderne Arkitekter omsætter for godt 150 mio. kr. og har tegnestuer i Silkeborg, Herning, København, Göteborg, samt i Oslo og Nesbyen i Norge foruden Dakar, Bangladesh.

Tre nye partnere hos Årstiderne Arkitekter

By & Havn sælger byggeret til NREP

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier