EjendomsWatch

Årstiderne Arkitekter åbner tegnestue i Aarhus

Ny tegnestue med 20 mand bliver Årstiderne Arkitekters fjerde i Danmark.

Grundlægger af Årstiderne Arkitekter Per Laustsen. | Foto: PR

Årstiderne Arkitekter, der er blandt de fem største tegnestuer i Danmark, åbner kontor i Aarhus, meddeler selskabet.

"Siden vi tog beslutningen for et lille års tid siden om at etablere os i Aarhus, var det med planen om at starte beskedent med tre-fem fuldtidsansatte, men nu forventer vi en opstart med cirka 20 medarbejdere," siger Per Laustsen, partner og stifter af Årstiderne Arkitekter, i meddelelsen.

Det er ikke mindst den betydelige udvikling, som Aarhus i disse år gennemgår, som har ført til beslutningen om et nyt kontor, selvom det kun er 40 km fra afdelingen i Silkeborg, hvor Årstiderne Arkitekter blev grundlagt i 1985.

"Det anslås, at der i 2050 vil være 450.000 indbyggere i Aarhus mod de nuværende 320.000. Altså cirka 130.000 flere indbyggere, der alle skal have boliger og tilhørende undervisningsbyggerier, daginstitutioner, kultur- og erhvervsbyggeri," hedder det videre.

Tegnestuen i Aarhus slår dørene op primo september i et nedlagt laboratorium i Ceres Byen midt i Aarhus centrum.

Årstiderne Arkitekter omsætter for godt 150 mio. kr. og har tegnestuer i Silkeborg, Herning, København, Göteborg, samt i Oslo og Nesbyen i Norge foruden Dakar, Bangladesh.

Tre nye partnere hos Årstiderne Arkitekter

By & Havn sælger byggeret til NREP

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier