EjendomsWatch

JJW Arkitekter vinder boligopgave i Nordsjælland

JJW Arkitekter er valgt som totalrådgiver for nye plejeboliger og lokaler til hjemmeplejen i nordsjællandske Hornbæk. Fond med speciale på ældreområdet er bygherre.

Foto: PR-illustration

En enig dommerkomite har kåret JJW Arkitekter som vindere af totalrådgiverkonkurrencen om et nyt plejehjem med 51 plejeboliger og tilhørende servicearealer samt lokaler til hjemmeplejen i nordsjællandske Hornbæk. Det skriver arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

Projektet har et samlet areal på 5275 kvm, og det nye plejehjem opføres på Sauntevej som erstatning for et andet utidssvarende plejehjem i Hornbæk.

"Når vi arbejder med plejeboliger trækker vi på vores mangeårige erfaring indenfor plejeområdet og arbejder derudover med evidensbaseret design. Vi ved, at hjemlighed, tryghed og muligheden for at være en del af fællesskabet, kombineret med muligheden for at trække sig tilbage, er afgørende for beboernes trivsel," siger Lars Andersen, afdelingsleder i By og Bolig hos JJW Arkitekter, i meddelelsen.

JJW Arkitekter er totalrådgivere på projektet med ingeniøren Danakon som underrådgiver. OK-Fonden står for plejedriften af det nye plejehjem, hvor den Selvejende Almene OK-ældreboliginstitution i Hornbæk er bygherre på boligdelen, mens Helsingør Kommune er bygherre på servicedelen. OK-Bolig, som er et 100 pct. ejet datterselskab under OK-Fonden, er forretningsfører for begge bygherrer.

Aktuelt er JJW Arkitekter også totalrådgivere på et andet plejeboligprojekt med Helsingør Kommune som bygherre, Teglhuset i Ålsgårde, der er 14 boliger til borgere med psykiske lidelser.

Husbygger gennem 40 år afværger konkurs i sidste sekund

Boligselskaber investerer 4 mia. kr. i 2700 boliger i Brøndby

Hospital i Helsingør bliver til bylejligheder

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier