EjendomsWatch

Erhvervsmægler åbner afdeling i provinsen

Fremgang på erhvervsejendomsmarkedet i provinsen får EDC Erhverv Poul Erik Bech til at åbne nyt erhvervscenter i det jyske. Lokal tilstedeværelse er altafgørende, lyder det fra topchef.

Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech | Foto: PR

EDC Erhverv Poul Erik Bech udvider med sit 16. erhvervscenter i midtjyske Viborg, skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

"Overalt i Danmark ser man en urbanisering mod de største byer med en centralisering af såvel arbejdspladser som boliger. Men der er også en bevægelse den anden vej, og vi skal have fingeren på pulsen både nationalt og lokalt. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem bedst muligt om det lokale marked," siger Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, i pressemeddelelsen.

Lokal tilstedeværelse er altafgørende. Før eksempelvis kontoret i Odense åbnede, blev salget af ejendomme drevet fra kontoret i Kolding. Efter vi åbnede kontoret i Odense for et par år siden, er vores markedsandel steget fra 3,5 pct. til 15,7 pct.

Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech
Åbningen af det nye erhvervscenter sker i et partnerskab med den lokale erhvervsmand, Mogens Lindal i EDC Poul Erik Bechs eksisterende lokaler på St. Sct. Peder Stræde 10.

"Vi oplever i øjeblikket en spændende udvikling af byen. Skiftet fra at være en meget traditionel by til et innovativt mekka er super interessant. IT-området er i rivende udvikling og animationsskolen såvel som virksomheder, der udspringer derfra, er stigende. Apple åbner som bekendt et datacenter i byen og alt dette er med til at brande Viborg på en helt ny måde. Derfor skal vi selvfølgeligt også være til stede til at rådgive alle de nye - såvel som eksisterende erhvervskunder," siger Mogens Lindal, den nyudnævnte erhvervschef, i pressemeddelelsen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech omsatte i 2015 for 149 mio. kr., hvilket var en fremgang på 21 pct. fra året før.

EDC-chef vil forny en konservativ branche

"Du skal kun ansætte mig, hvis du vil vækste"

Poul Erik Bech: En ud af syv mæglerbutikker er væk om fem år

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier