Erhvervsmægler åbner afdeling i provinsen

Fremgang på erhvervsejendomsmarkedet i provinsen får EDC Erhverv Poul Erik Bech til at åbne nyt erhvervscenter i det jyske. Lokal tilstedeværelse er altafgørende, lyder det fra topchef.
Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech | Foto: PR
Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech | Foto: PR

EDC Erhverv Poul Erik Bech udvider med sit 16. erhvervscenter i midtjyske Viborg, skriver erhvervsmæglerkæden i en pressemeddelelse.

"Overalt i Danmark ser man en urbanisering mod de største byer med en centralisering af såvel arbejdspladser som boliger. Men der er også en bevægelse den anden vej, og vi skal have fingeren på pulsen både nationalt og lokalt. Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder, så vi kan rådgive dem bedst muligt om det lokale marked," siger Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech, i pressemeddelelsen.

Åbningen af det nye erhvervscenter sker i et partnerskab med den lokale erhvervsmand, Mogens Lindal i EDC Poul Erik Bechs eksisterende lokaler på St. Sct. Peder Stræde 10.

"Vi oplever i øjeblikket en spændende udvikling af byen. Skiftet fra at være en meget traditionel by til et innovativt mekka er super interessant. IT-området er i rivende udvikling og animationsskolen såvel som virksomheder, der udspringer derfra, er stigende. Apple åbner som bekendt et datacenter i byen og alt dette er med til at brande Viborg på en helt ny måde. Derfor skal vi selvfølgeligt også være til stede til at rådgive alle de nye - såvel som eksisterende erhvervskunder," siger Mogens Lindal, den nyudnævnte erhvervschef, i pressemeddelelsen.

EDC Erhverv Poul Erik Bech omsatte i 2015 for 149 mio. kr., hvilket var en fremgang på 21 pct. fra året før.

EDC-chef vil forny en konservativ branche

"Du skal kun ansætte mig, hvis du vil vækste"

Poul Erik Bech: En ud af syv mæglerbutikker er væk om fem år

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også