EjendomsWatch

"Du skal kun ansætte mig, hvis du vil vækste"

Den nye mand i spidsen for EDC Erhverv Poul Erik Bech bad grundlæggeren om at give ham tilstrækkelig plads. Bech måtte til gengæld se uden for branchen for at finde den rette mand, fortæller de i dette eksklusive dobbeltinterview med EjendomsWatch.

Grundlæggeren af landets største ejendomsmæglerkæde EDC, Poul Erik Bech (tv.), sammen med adm. direktør Robert Neble Larsen. | Foto: PR

"Jeg kender min rolle, men kender du også din?"

Der blev talt ud af posen, da Robert Neble Larsen var til jobsamtale hos ejendomsmægleren Poul Erik Bech, da denne for tre år siden skulle finde en ny adm. direktør for erhvervsdelen af sin landskendte mæglerforretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier