EjendomsWatch

Stærkt regnskab fra Poul Erik Bech Erhverv

Poul Erik Bech Erhverv forbedrede sidste år sin indtjening med 70 pct. Stifter giver plads til datteren.

Robert Neble Larsen, adm. direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech | Foto: PR

Ejendomsmæglervirksomheden Poul Erik Bech Erhverv oplevede sidste år en omsætningsfremgang på 24 pct. til 103 mio. kr. Samtidig blev den primære drift løftet med 70 pct. til 16 mio. kr., viser årsrapporten.

Lagt sammen med beslægtede aktiviteter inden for projektsalg, ejendomsadministration og bygherrerådgivning nåede den samlede omsætning under brandet EDC Erhverv Poul Erik Bech op på 149 mio. kr., mens driftsresultatet landede på 21,7 mio. kr.

"Alt i alt finder ledelsen årets resultat meget tilfredsstillende, henset til de aktuelle markedsforhold og de foretagne investeringer for understøttelse af selskabets vækststrategi," hedder det fra ledelsen med adm. direktør Robert Neble Larsen i spidsen.

Datter overtager aktiepost

Stifteren, Poul Erik Bech, er bestyrelsesformand i selskabet, som ejes med 60 pct. af Poul Erik Bech Fonden, der blev oprettet sidste år. Selv har han beholdt 10 pct., mens datteren Jane Bech har overtaget 30 pct.

"De midler, som Fonden løbende får tilført via mæglervirksomhedens overskud, går til at støtte almennyttige aktiviteter fortrinsvis til børn, handicappede og flygtninge. Desuden tilgodeses nuværende og tidligere medarbejdere i virksomheden, kunstnere samt fremme af bygningskulturarven, særligt i stifterens hjemby Varde," hedder det i regnskabet.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har kontorer i 15 byer i Danmark, og kæden vil fortsætte med at etablere sig, fremgår det.

For indeværende år vil selskabet investere massivt i nye it-værktøjer i bestræbelserne på at tilbyde kunderne de bedste løsninger.

"Ledelsen forventer på denne baggrund et forbedret driftsresultat for 2016," hedder det.

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier