EjendomsWatch

Investeringsejendom på Amager får ny ejer

Ejendom med 5900 kvm udlejningsareal solgt. Mægler oplever stigende investorinteresse.

Foto: PR

Ejendommen Amagerbrogade 150 i København er blevet solgt, meddeler EDC Erhverv Poul Erik Bech, der ikke oplyser købers navn.

Seneste offentlige vurdering fra 2015 lyder på 82 mio. kr. for de i alt 5900 kvm udlejningsareal, der er fordelt med 80 pct. erhverv og 20 pct. boliger.

"Vi oplever at interessen for investeringsejendomme stiger og stiger. Fra vores analyse af markedet erfarede vi, at hele 38,1 pct. forventer at allokere flere penge til ejendomsinvesteringer i 2016, og omtrent en tredjedel af dem vil gerne investere i kontorejendomme. Den store interesse er blandt andet et resultat af den fortsat lave rente," siger investeringsmægler Helge Rud Larsen i meddelelsen.

I ejendommens stueetage lejer Synoptik og Fakta sig ind - og Københavns Kommune lejer i alt 2345 kvm kontorer i bygningen.

Bygningen har tidligere været ejet af Else og Henning Hertz, Nykøbing F, der ifølge tingbogen købte ejendommen for 30 mio. kr. i 2001.

Fætter BR-familie holder ejendomsudsalg for over en milliard

Alle Metro-ejendomme er endelig solgt

Købere står på spring til Forsvarets forladte københavnerejendomme

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier