EjendomsWatch

EDC sælger boligejendomme i Søborg for trecifret millionbeløb

To bygninger med 84 boliger sælges for jysk investorkreds.

Foto: PR

EDC Erhverv Poul Erik Bech har for et trecifret millionbeløb solgt ejendommen Gyngemose Parkvej 2A-F i Søborg, meddeler erhvervsmægleren i en pressemeddelelse.

Ejendommen med i alt 84 familieboliger er solgt for en jysk investorkreds, der har villet realisere en gevinst i et opadgående marked for ejerlejligheder i københavnsområdet. Køberen er en international investor, fremgår det.

Ifølge investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Lone Thuen har det i høj grad været kombinationen af internationale kontakter og lokalt kendskab, der har sikret en smidig salgsproces.

"Interessen for investeringsejendomme er stigende – særligt i Københavns omegn. Ifølge vores seneste analyse af ejendomsmarkedet efterspørger hele 37,0 pct. af investorerne ejendomme i Københavns omegn, hvilket gør dette til det mest efterspurgte investeringsområde i Danmark. Dette overgår således efterspørgslen i selve København, som ligger på 33,8 pct. Derefter kommer Aarhus by med 30,6 pct. Fra vores analyse af markedet erfarede vi desuden, at hele 79,7 pct. ønsker at investere i boligejendomme," udtaler Lone Thuen i meddelelsen.

EDC-chef vil forny en konservativ branche

Poul Erik Bech langer ud mod bankernes boligsider

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier