EjendomsWatch

Hotel-ejendom ender alligevel på tvangsauktion

Tvangsauktionen var aflyst ifølge ejeren, men en afklaring af situationen sender alligevel ejendommen i retten. Selve hotellet går godt og vil kunne køre videre, bedyrer ejendommens snart forhenværende ejer.

Foto: Google Street View

Efter ejeren afblæste rygterne om en tvangsauktion for ejendommen, der huser Hotel Kong Valdemar i Vordingborg, står det nu klart, at det alligevel bliver tilfældet. Det skriver Sjællandske.

Hilmer Petersen, den nuværende ejer, er ikke interesseret i at beholde ejendommen, der derfor ender hos Retten i Nykøbing Falster. Han købte selv hotellet ved en tvangsauktion i 2012.

"Sagen var ikke afklaret, men det er den nu. Aftalerne med kreditforeningen er ikke gået efter planen. Jeg er ikke interesseret i at have ejendommen som en langsigtet investering," svarer Hilmer Petersen på avisens spørgsmål om, hvorfor han nu ikke vil kæmpe for at beholde ejendommen.

Han understreger, at det kun er selve ejendommen, der går på tvang. Hotellet går nemlig godt, og han mener ikke, at tvangsauktionen vil få nogen indflydelse på hoteldriften.

Af salgsopstillingen, som er udarbejdet af Advodan Lolland-Falster fremgår, at ejendomsværdien er 11 mio. kr., mens gælden til Nykredit på 6,6 mio. kr., heraf restancer for 1,8 mio. kr.

Sydsjællandsk hotel begæret på tvangsauktion

Ny hotelejer vender millionunderskud til millionoverskud på 10 måneder

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier