EjendomsWatch

Ny hotelejer vender millionunderskud til millionoverskud på 10 måneder

Milling Hotels nyest tilkomne hotel var en underskudsforretning, inden de overtog ejendommen. På 10 måneder har familien bag vendt hotellet til en overskudsforretning i millionklassen.

Hotel Søpark i Maribo på Lolland. | Foto: PR

Da Milling Hotels, der er ejet af det odenseanske ægtepar Dorte og Jan Milling, i 2015 overtog Hotel Søpark i Maribo på Lolland, fremstod det efter Jan Millings udsagn som en gammel, grim kasse. Hotellet havde mange gæster og en fin omsætning, men de tidligere ejere formåede ikke andet end at generere et stort underskud. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Der er så mange huller i et hotel, som penge kan fosse ud af. Og vi har lukket de fleste nu. Nu holder forretningen vand.

Dorte Milling, ejer af Milling Hotels.
De sidste mange regnskaber endte med et underskud på 5-6 mio. kr. Det har Milling Hotels nu vendt til allerede efter 10 måneder at give et foreløbigt overskud på mere end 2 mio. kr. Og det endda imens de har renoveret facaden for 7 mio. kr. I mellemtiden har Jan Milling været byggeleder på en totalrenovering af hotellets facade, og Dorte Milling har renoveret driften af hotellet.

"Vi købte det, fordi jeg kunne se, at hotellet kunne blive flot. Jeg så et flot, prægtigt hotel med tårne og flotte vinduer. Og da Dorte havde set i budgetterne, så hun en forsømt forretning, som faktisk havde god omsætning, men som kunne trimmes gevaldigt. Så vi syntes allerede i starten, at det var et godt køb," siger Jan Milling til Fyens Stiftstidende.

Foruden Hotel Søpark ejer og driver Milling Hotels Hotel Ansgar, Hotel Plaza og Hotel Windsor i Odense samt Hotel Saxildhus i Kolding og Hotel Park i Middelfart. Parret har før luftet det mål, at Milling Hotels i 2020 skal have 10 hoteller i porteføljen. Men det er ikke sikkert, de når det, siger Dorte Milling.

"Vi har indset, at det bliver svært at nå. Men der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have flere. Så nu er målet, at vi fremover helt sikkert skal have flere hoteller."

ATP-direktør: Hotelinvestering på Frederiksberg er ikke småpenge

Vesterbro-hotel tilpasser sig bydelens nye image

Hoteller reder op til boom i nye hotelværelser

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier