EjendomsWatch

Sydsjællandsk hotel begæret på tvangsauktion

Ejendommen Hotel Valdemar i Vordingborg er begæret på tvangsauktion, men fra ejerselskabets side afvises det.

Foto: Google Street View

Vordingborgs gamle og eneste hotel, Hotel Kong Valdemar på Slotstorvet, er begæret på tvangsauktion, men både ejer og driftsherre Hilmer Petersen fastholder, at tvangsauktionen er ved at blive aflyst. Det skriver Sjællandske.

Tvangsauktionen berører kun selve bygningen, som er ejet af Ejendomsselskabet Vista. Hoteldriften er forpagtet ud og berøres ikke, selv om det er Hilmer Petersen, der ejer bygningen via selskabet, og det er samme Hilmer Petersen, der står for driften sammen med Arman Abdu, dansk statsborger og oprindeligt fra Yemen.

"Hotellet kører godt. I juli havde vi over 1200 overnatninger, så vi betaler alle regninger, også til ejendomsselskabet," siger Arman Abdu, der samtidig står for den daglige drift som receptionsleder, til Sjællandske.

Hotellet var senest var på tvangsauktion i 2012, hvor Hilmer Petersen overtog bygningerne for knap 9 mio. kr. Af salgsopstillingen, som er udarbejdet af Advodan Lolland-Falster fremgår, at ejendomsværdien er 11 mio. kr., mens gælden til Nykredit er på 6,6 mio kr., heraf restancer for 1,8 mio. kr.

Investorgruppe køber op på Sjælland for trecifret millionbeløb

Ny hotelejer vender millionunderskud til millionoverskud på 10 måneder

Langt færre industriejendomme på Sjælland står tomme

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier