EjendomsWatch

Holte-hotel får pensionskasse som ny ejer

Comwell-kæden skiller sig af med sit andet hotel inden for få måneder.

En ny ejer har indlogeret sig på Hotel Comwell i Holte. Her har Pensiondanmark med en investering på 109,5 mio. kr. overtaget ejendommen. Det er Pensiondanmarks anden hotelejendom, efter at selskabet investerede 267 mio. kr. i Comwell-hotellet i Roskilde i januar i år.

"I Comwell har vi en solid lejer, og med hotellets naturskønne placering ved Rude Skov og Vaserne kort kørsel fra København og tæt på erhvervsområderne i Lyngby og Nordsjælland har dette moderne hotel en attraktiv beliggenhed både for turister og i konferenceøjemed. Vi ser frem til, at investeringen vil give vores medlemmer et godt og stabilt afkast i en årrække," udtaler adm. direktør i Pensiondanmark, Torben Möger Pedersen, i en pressemeddelelse.

Pensiondanmarks nykøbte hotel har i øjeblikket 88 værelser, men er lige nu i gang med en udvidelse. Det sker ifølge pressemeddelelsen for at kunne håndtere efterspørgslen fra både konferencegæster og almindelige hotelgæster. Udvidelsen medfører, at hotellet fra august kan tilbyde i alt 104 værelser.

"Vi har gennem næsten 20 år drevet og udviklet hotellet, der er særdeles populært og anerkendt for både den høje kvalitet og den fantastiske beliggenhed. Vi har det seneste år opgraderet hotellet og ser frem til, at vi den 15. august i år kan indvie en række helt nye værelser," udtaler adm. direktør i Comwell Hotels, Peter Schelde, i pressemeddelelsen.

Pensiondanmarks ejendomsportefølje ventes i år at runde 20 mia. kr. fordelt på ejendomme inden for erhverv, bolig, retail og OPP-projekter.

Pensiondanmark sætter gang i nyt boligbyggeri på havnen i Vejle

By & Havn skal opføre boliger i Nordhavn sammen med Pensiondanmark 

Pensiondanmark Ejendomme henter direktør hos konkurrent 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier