EjendomsWatch

Holte-hotel får pensionskasse som ny ejer

Comwell-kæden skiller sig af med sit andet hotel inden for få måneder.

En ny ejer har indlogeret sig på Hotel Comwell i Holte. Her har Pensiondanmark med en investering på 109,5 mio. kr. overtaget ejendommen. Det er Pensiondanmarks anden hotelejendom, efter at selskabet investerede 267 mio. kr. i Comwell-hotellet i Roskilde i januar i år.

"I Comwell har vi en solid lejer, og med hotellets naturskønne placering ved Rude Skov og Vaserne kort kørsel fra København og tæt på erhvervsområderne i Lyngby og Nordsjælland har dette moderne hotel en attraktiv beliggenhed både for turister og i konferenceøjemed. Vi ser frem til, at investeringen vil give vores medlemmer et godt og stabilt afkast i en årrække," udtaler adm. direktør i Pensiondanmark, Torben Möger Pedersen, i en pressemeddelelse.

Pensiondanmarks nykøbte hotel har i øjeblikket 88 værelser, men er lige nu i gang med en udvidelse. Det sker ifølge pressemeddelelsen for at kunne håndtere efterspørgslen fra både konferencegæster og almindelige hotelgæster. Udvidelsen medfører, at hotellet fra august kan tilbyde i alt 104 værelser.

"Vi har gennem næsten 20 år drevet og udviklet hotellet, der er særdeles populært og anerkendt for både den høje kvalitet og den fantastiske beliggenhed. Vi har det seneste år opgraderet hotellet og ser frem til, at vi den 15. august i år kan indvie en række helt nye værelser," udtaler adm. direktør i Comwell Hotels, Peter Schelde, i pressemeddelelsen.

Pensiondanmarks ejendomsportefølje ventes i år at runde 20 mia. kr. fordelt på ejendomme inden for erhverv, bolig, retail og OPP-projekter.

Pensiondanmark sætter gang i nyt boligbyggeri på havnen i Vejle

By & Havn skal opføre boliger i Nordhavn sammen med Pensiondanmark 

Pensiondanmark Ejendomme henter direktør hos konkurrent 

Mere fra EjendomsWatch

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier