EjendomsWatch

Holte-hotel får pensionskasse som ny ejer

Comwell-kæden skiller sig af med sit andet hotel inden for få måneder.

En ny ejer har indlogeret sig på Hotel Comwell i Holte. Her har Pensiondanmark med en investering på 109,5 mio. kr. overtaget ejendommen. Det er Pensiondanmarks anden hotelejendom, efter at selskabet investerede 267 mio. kr. i Comwell-hotellet i Roskilde i januar i år.

"I Comwell har vi en solid lejer, og med hotellets naturskønne placering ved Rude Skov og Vaserne kort kørsel fra København og tæt på erhvervsområderne i Lyngby og Nordsjælland har dette moderne hotel en attraktiv beliggenhed både for turister og i konferenceøjemed. Vi ser frem til, at investeringen vil give vores medlemmer et godt og stabilt afkast i en årrække," udtaler adm. direktør i Pensiondanmark, Torben Möger Pedersen, i en pressemeddelelse.

Pensiondanmarks nykøbte hotel har i øjeblikket 88 værelser, men er lige nu i gang med en udvidelse. Det sker ifølge pressemeddelelsen for at kunne håndtere efterspørgslen fra både konferencegæster og almindelige hotelgæster. Udvidelsen medfører, at hotellet fra august kan tilbyde i alt 104 værelser.

"Vi har gennem næsten 20 år drevet og udviklet hotellet, der er særdeles populært og anerkendt for både den høje kvalitet og den fantastiske beliggenhed. Vi har det seneste år opgraderet hotellet og ser frem til, at vi den 15. august i år kan indvie en række helt nye værelser," udtaler adm. direktør i Comwell Hotels, Peter Schelde, i pressemeddelelsen.

Pensiondanmarks ejendomsportefølje ventes i år at runde 20 mia. kr. fordelt på ejendomme inden for erhverv, bolig, retail og OPP-projekter.

Pensiondanmark sætter gang i nyt boligbyggeri på havnen i Vejle

By & Havn skal opføre boliger i Nordhavn sammen med Pensiondanmark 

Pensiondanmark Ejendomme henter direktør hos konkurrent 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier