EjendomsWatch

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

Bonava, det tidligere NCC Bolig, kom først med købet af jord i Sydlejren på Flyvestation Værløse, og planlægger nu at bygge boliger i området.

Torben Modvig, adm. direktør hos Bonava. | Foto: PR

Bonava Danmark har netop købt to store byggefelter i Sydlejren i den tidligere Flyvestation Værløse, skriver Frederiksborg Amts Avis .

Byggefelterne, der ligger op til de store rekreative områder syd for den gamle landingsbane, kan huse ca. 130 familievenlige rækkehuse i 2 og 3 plan.

"Flyvestationen har en helt enestående historie og ligger samtidig naturskønt i Værløse. Den rummer muligheder for at udvikle netop den type af hyggelige nabolag som Bonava er bedst til. Her kan vi skabe funktionelle og bæredygtige hjem for mange familier," siger Torben Modvig, adm. direktør hos Bonava, til avisen.

I området bevares de store hangarer og karakteristiske F-16 shelters, der kan anvendes til kulturelle og rekreative formål. Når Sydlejren er færdigudviklet forventes den at være hjem for 430 familier

Flyvestation et skridt nærmere at blive til boliger

Flyvestation skal huse boliger og erhverv

Bonava tjener mere på mindre

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier