EjendomsWatch

Bonava bygger første boliger på nedlagt flyvestation

Bonava, det tidligere NCC Bolig, kom først med købet af jord i Sydlejren på Flyvestation Værløse, og planlægger nu at bygge boliger i området.

Torben Modvig, adm. direktør hos Bonava. | Foto: PR

Bonava Danmark har netop købt to store byggefelter i Sydlejren i den tidligere Flyvestation Værløse, skriver Frederiksborg Amts Avis .

Byggefelterne, der ligger op til de store rekreative områder syd for den gamle landingsbane, kan huse ca. 130 familievenlige rækkehuse i 2 og 3 plan.

"Flyvestationen har en helt enestående historie og ligger samtidig naturskønt i Værløse. Den rummer muligheder for at udvikle netop den type af hyggelige nabolag som Bonava er bedst til. Her kan vi skabe funktionelle og bæredygtige hjem for mange familier," siger Torben Modvig, adm. direktør hos Bonava, til avisen.

I området bevares de store hangarer og karakteristiske F-16 shelters, der kan anvendes til kulturelle og rekreative formål. Når Sydlejren er færdigudviklet forventes den at være hjem for 430 familier

Flyvestation et skridt nærmere at blive til boliger

Flyvestation skal huse boliger og erhverv

Bonava tjener mere på mindre

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier