EjendomsWatch

Bonava tjener mere på mindre

Listen af danske boligprojekter bliver kortere for NCC's boligudvikler, og det kan ses på omsætningen. Til gengæld oplever selskabet stigende priser, når de opførte boliger skal sælges.

Foto: Ritzau Scanpix/Per Folkver

Bonava, det tidligere NCC Bolig, oplevede et fald i den danske nettoomsætning i andet kvartal af 2016. Det fremgår af det svensk børsnoterede selskabs rapport for kvartalet.

Nettoomsætningen faldt med 22 pct. til 208 mio. svenske kr. (163,38 mio. kr.) sammenlignet med andet kvartal i 2015. Faldet kom, fordi færre boliger blev færdiggjort til køberne. Til gengæld steg den gennemsnitlige pris i kvartalet, og indtjeningen i Danmark blev forbedret som følge af øget fortjeneste på salg af hver enkelt bolig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier