EjendomsWatch

Torben Modvig skal gøre Bonava kendt for folket

Direktøren for NCC Bolig, der snart bliver til det nye brand Bonava, har både uddannelse og erhvervserfaring ud over det sædvanlige, bl.a. med studier på Havard Business School.

Foto: PR

Der bliver lagt mærke til Torben Modvig, som er ved at blive en af de tunge spillere i den danske ejendomsbranche. Den adm. direktør for NCC Bolig, der snart bliver til det nye, mere kundeorienterede Bonava, har da også en baggrund både uddannelsesmæssigt og forretningsmæssig, som ikke alle kan matche. Man kan sige, at han har værktøjskassen i orden.

Uddannelse er gået over en ingeniøruddannelse på Syddansk Universitet og DTU til CBS, hvor han har både en uddannelse i procesledelse og regnskab suppleret med en Executive Master of Business Administration. Og i 2011 var han en tur forbi Havard Busines School’s Real Estate Executive Programme. Og så var han officer i forsvaret i årene 1992-2000.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier