EjendomsWatch

Boligudvikler får nyt navn med svensk inspiration

NCC Bolig hedder snart Bonava. Det sker som en konsekvens af en udskillelse fra den børsnoterede NCC-koncern.

Adm. direktør Torben Modvig, NCC Bolig. | Foto: PR

Boligudvikleren NCC Bolig skifter navn til Bonava. Det sker som en led i, at den børsnoterede, svenske ejensdomsudviklier NCC har udskilt sin boligforretning.

Ifølge en meddelelse fra NCC symboliserer det svenske ord "Bo" hjem, og "Nav" samlingspunkt.

"Det er essensen af, hvem Bonava er. Bonava bygger ikke bare huse - Bonava skaber hjem og nabolag, hvor mennesker lever deres liv," skriver NCC Bolig, der første senere i år lancerer navnet officielt.

"Vi ser frem imod at opbygge et stærkt consumer brand, som afspejler vores kerneværdier og appellerer til en bred målgruppe”, siger Torben Modvig, adm. direktør for NCC Bolig i Danmark og Norge, i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier