EjendomsWatch

Nordicom døjer med dyster Odense-ejendom

Den gamle postterminal i Odense giver udfordringer for det børsnoterede ejendomsselskab. Nu øjner man en mulighed for at omdanne den til busterminal.

Foto: Google Street View

Det børsnoterede ejendomsselskab Nordicom har problemer med at fylde den gamle postterminal, der ligger klos op ad Odense Banegård. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Årsagen er den 40.000 kvm store ejendoms udformning, der gør den vanskelig at udvikle, så de uudnyttede kvadratmeter kan blive gjort attraktive.

"Det giver os store udfordringer, at bygningen er lavet på en sådan måde, at det er svært at få dagslys ind i midten af den. Derfor er byggeriet i sin nuværende udformning ikke specielt velegnet til kontorer," siger Hanne Poulsen, udlejningschef hos Nordicom, til Fyens Stiftstidende.

Nordicom forhandler med Odense Kommune om en løsning, hvor bygningens højloftede parkeringskælder kan indgå i en ny busterminal. Først når det er afklaret, kan man ifølge Hanne Poulsen danne sig et overblik over den videre udvikling af ejendommen.

Blandt de nuværende lejere er fortsat Postnord Danmark, Skat og fitnesskæden Fitness World.

Nordicom-formand: Selskabets redning er ude af vores hænder

Ny britisk storaktionær er hemmelighedsfuld om sin plan med Nordicom

Schaumann: Britisk plan for Nordicom er bedre end den svenske

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier