EjendomsWatch

Bytte-bytte-købmand: Fynske firmaer overtager hinandens domiciler

Gibotech og Stof 2000 på Fyn skifter adresse. Den ene virksomhed ønsker mere plads, den anden mindre.

Foto: /ritzau/Gregers Tycho

Virksomhederne Gibotech og Stof 2000, der begge har hovedkvarter på Fyn, bytter adresse. Gibotech, der blandt andet udvikler og producerer automationsløsninger til hospitaler, har behov for mere plads, imens man i tekstilkæden Stof 2000 ønsker det modsatte. Og det ledte til en flytning til nye lokaler for begge virksomheder – nemlig hinandens.

"Man er rigtig glad som erhvervsmægler, når man kan hjælpe med at finde nye lokaler til to virksomheder – og det bliver jo til en rigtig sjov historie, når virksomhederne bytter erhvervslokaler," siger Bent Jensen, direktør i Nybolig Erhverv i Odense, i en meddelelse.

Gibotech får nye lokaler i Odenses industrikvarter og rykker dermed ind i lokaler på Datavej i Holluf Pile, hvor Stof 2000 ellers har været beliggende. Samtidigt rykker Stof 2000 til mindre lokaler på Hollufgårdsvej i Odense S, som er Gibotechs forhenværende hovedkvarter.

"Det har været en fornøjelse at forestå salget af Datavej 15 til Gibotech. Det er en virksomhed i vækst, og hos Nybolig Erhverv Odense fandt vi den helt rigtige ejendom til dem, så de får plads til både produktion og administration med nye produktionslokaler på næsten 4500 kvm," udtaler Bent S. Jensen.

Nordicom døjer med dyster Odense-ejendom

Studieboliger i nyt Odense-vartegn bliver revet væk

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier