EjendomsWatch

Bytte-bytte-købmand: Fynske firmaer overtager hinandens domiciler

Gibotech og Stof 2000 på Fyn skifter adresse. Den ene virksomhed ønsker mere plads, den anden mindre.

Foto: /ritzau/Gregers Tycho

Virksomhederne Gibotech og Stof 2000, der begge har hovedkvarter på Fyn, bytter adresse. Gibotech, der blandt andet udvikler og producerer automationsløsninger til hospitaler, har behov for mere plads, imens man i tekstilkæden Stof 2000 ønsker det modsatte. Og det ledte til en flytning til nye lokaler for begge virksomheder – nemlig hinandens.

"Man er rigtig glad som erhvervsmægler, når man kan hjælpe med at finde nye lokaler til to virksomheder – og det bliver jo til en rigtig sjov historie, når virksomhederne bytter erhvervslokaler," siger Bent Jensen, direktør i Nybolig Erhverv i Odense, i en meddelelse.

Gibotech får nye lokaler i Odenses industrikvarter og rykker dermed ind i lokaler på Datavej i Holluf Pile, hvor Stof 2000 ellers har været beliggende. Samtidigt rykker Stof 2000 til mindre lokaler på Hollufgårdsvej i Odense S, som er Gibotechs forhenværende hovedkvarter.

"Det har været en fornøjelse at forestå salget af Datavej 15 til Gibotech. Det er en virksomhed i vækst, og hos Nybolig Erhverv Odense fandt vi den helt rigtige ejendom til dem, så de får plads til både produktion og administration med nye produktionslokaler på næsten 4500 kvm," udtaler Bent S. Jensen.

Nordicom døjer med dyster Odense-ejendom

Studieboliger i nyt Odense-vartegn bliver revet væk

Lokal erhvervsmand bag nyt hotel i Odense

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier