EjendomsWatch

Pensionsselskab bygger boliger i Odense

Endnu et tidligere industriområde i det centrale Odense står over for en snarlig omdannelse til bynært boligkvarter.

I første omgang opføres 32 rækkehusboliger i to og tre etager. Sukkerrækkerne bliver navnet på bebyggelsen. Senere følger Sukkertoppen, Sukkerhaven og Atelierboligerne. Området bliver betjent af Odenses kommende letbane, som får en station ved Sukkerkogeriet. | Foto: PR-illustration

Området bag det historiske sukkerkogeri på Vesterbro i Odense bliver fra efteråret omdannet til et nyt boligområde. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det er SEB Ejendomme under SEB Pension, der ejer og udvikler området i samarbejde med det Odense-baserede arkitektfirma Creo Arkitekter. Ifølge udlejnings-og markedschef i SEB Ejendomme, Thomas Engstrøm, har man stor tiltro til projektet på grund af den centrale beliggenhed.

"Der er én kilometer til gågadenettet," siger han til Fyens Stiftstidende.

Første etape af byggeriet går i gang i september eller oktober og byder på 32 nye boliger, der efter planen skal stå indflytningsklar i oktober 2017. I de kommende år vil der blive tilføjet flere, så det samlede antal med tiden vil nå op omkring 140.

Milliardinvesteringer skal gøre Odense attraktiv for investorer

Investorer vil udvikle fabriksgrund i Odense

Håndboldklub går ind i ejendomsbranchen

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier