EjendomsWatch

Startskuddet lyder til nyt Aarhus-vartegn

Dansk Erhvervsprojekt melder tæt på byggestart på et kommende vartegn i Aarhus kaldet Byporten, der skal bestå af ni højhuse.

Foto: PR-illustration

Projektet Byporten i Aarhus har været længe undervejs, men nu melder Dansk Erhvervsprojekt ud, at man er klar til byggestart. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Der er tale om i alt ni bygninger i op til 23 etager, der i alt vil rumme 32.000 kvm til kontorer og erhvervsformål. Bygningerne, der skal opføres i i etaper i det vestlige Aarhus mellem Hasle og Tilst, har været undervejs i 10 år, da der kom en finanskrise i vejen.

Direktøren for Dansk Erhvervsprojekt, Poul Erik Rind, fortæller dog til Aarhus Stifttidende, at man ikke vil påbegynde byggeriet, før man har aftaler på plads med lejere.

"Lokalplanen er lavet i samarbejde med C.F. Møller. Projektet er tænkt som en kollektion af tårne - en byport når man kommer til Aarhus ad Viborgvej," siger Poul Erik Rind til Aarhus Stiftstidende.

Aarhusiansk havneprojekt udbyder de sidste byggegrunde

Markant aarhusiansk vartegn i udbud

Maling- og mørtelmillionær køber 30 ejendomme i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier