Nyt markant Aarhus-byggeri er fuldt udlejet

Advokatfirmaet Lett bliver ny lejer på øverste etage af Dokk1, efter at Colliers har bistået Aarhus Kommune med at finde lejer.
Foto: PR
Foto: PR

Aarhus' nye hovedbibliotek og borgerservice, den markante ejendom Dokk1, får advokatfirmaet Lett som ny lejer af et 5745 kvm stort lejemål.

Det oplyser erhvervsmægleren Colliers International i en pressemeddelelse.

"Dialogen med Lett Advokatpartnerselskab har pågået knap et år og er i sidste uge endt med en aftale om Letts overtagelse af lejemålet i Dokk1 i primo 2017. Lett har bundet sig til en lejeperiode på 10 år, med mulighed for forlængelse i yderligere 5 år," skriver Colliers.

Stadsdirektør tilfreds

Stadsdirektør i Aarhus Kommune Niels Højberg siger i meddelelsen:

"Vi er meget glade for, at en så stor en del af de sidste arealer nu er udlejet, og byder Lett varmt velkommen i et spændende samspil mellem erhvervsorganisationer, offentlige institutioner og det private erhvervsliv."

Med indgåelse af lejeaftalen med Lett er der dags dato underskrevet lejeaftaler for 9074 kvm af de i alt 10.169 kvm, som er det samlede udlejningsareal. Derudover ventes en lejer at underskrive en lejekontrakt med Aarhus Kommune inden for de kommende uger. Herefter vil hele Dokk1’s udlejningsarealer være udlejet, oplyser Colliers.

Fordelagtig aftale for begge parter

Jan Nickelsen, erhvervsmægler og direktør i Colliers International, siger:

"Udlejningsarealerne i Dokk1 er meget attraktive givet deres placering i byen, gode tilkørsels- og parkeringsforhold, enestående udsigt og ikke mindst selve husets brand."

Aftalen betragtes som særdeles fordelagtig for begge parter:

"Lett får et nyt Aarhus-domicil attraktivt placeret i byens nye centrum for viden, innovation og byliv," siger ledende partner hos Lett, advokat Henrik Puggaard.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også